Rakovina děložního čípku - petice


30.05.2011 - 17:38
(Lev) cmelda11
Rakovina děložního čípku - petice
Posílám tuto výzvu všem mým e mailovým adresám a prosím, pošlete dál - milion podpisů je hodně, ale my to dokážeme. I když třeba máte kluky, jde také o jejich potenciální partnerkyMomentálně očkování proti rakovině děložního čípku stojí 10 000 KčMůžete všem mamkám a taťkům holčiček pomoci tím,že se podepíšetepod petici týkající se bezplatného očkování proti rakoviněděložního čípku pro holky od 9 do 12 let.Pokud bude na petici 1 milión podpisů, tak to očkování zavedeevropská unie bezplatně.Nic to nestojí a tak koukněte nahttp://www.cervicalcancerpetition.eu/… kliknout na českou vlajku, vypsat jméno a email a kliknout navětu o petici, zabere to 20 sekund..Pošlete dalším lidem - jestli s peticí souhlasíte.

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
02.06.2011 - 15:11 | Filtr
(Rak) almas » Kruhan
I ja mam svou hlavu a davem se nenecham
manipulovat a holka by na to ockovani
nesla i kdyby byla sama.

Preji hezky den :27:
02.06.2011 - 14:06 | Filtr
(Rak) almas » Kruhan
Ahoj :27:na tvuj posledni prispevek Hajounkovi
musim zareagovat.Vis proc produkujeme ty tuny
odpadu?Protoze vsechno je tak dukladne zabaleny ze si prineses domu vic bordelu nez
toho co jsi puvodne chtel a duvod?Hygiena,paragrafy nesmyslne zakony.Setri se vodou nez si nekdo dopreje koupel,tak si to musi pekne rozmyslet.
To neni civilizace kdyz si lidi nez neco snedi
musi precist a verit ze to co do sebe daji
je OK.A mlade zeny nez se pomiluji tak se musi
poradit se svym lekarem.Tak si predstavujes
zivot? :8:Mam doma 17 letou dceru,kdyz ji bylo
13 let dostala navrh na tohle ockovani,byla otevrena diskuse ve skole vysledek 20%ockovanych a to bylo zadarmo prosim :3:
02.06.2011 - 09:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím,kdyby ta možnost byla už dřív,myslím očkování,tak by dnes každá druhá žena,která se s touto nemocí setká,nemusela zemřít.
02.06.2011 - 07:11 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » ave
To máš sice pravdu, ale dokud lidé ctili přírodní zákony, nebyla planeta Země přelidněná...
01.06.2011 - 23:19 | Filtr
(Býk) ave » hajounek
Mohu napsat,že jsem ráda,že medicína fušuje přírodě do řemesla.Znám mnoho lidí,kteří díky ní přežili.Lékaři se učí mnoho let a já si jich nesmírně vážím.Jistě záleží vždy na člověku,ale já jsem se setkala zatím vždy s odborníky,kteří byli i po lidské stránce nesmírně vzácní.Nedělají svou práci proto,že by chtěli vítězit nad přírodou,ale proto,aby pomohli trpícím.Například moje nejmladší vnučka,ani dcera by nežily,kdyby u komplikovaného porodu nebyli lékaři.Příroda by si poradila :3:
Ale takových lidí je mnoho.Kolik lidí bez očkování zemřelo,kolik dětí.Jistě,vždy je riziko,že se může stát něco nepředvídatelného,ale bez očkování je toto riziko mnohem větší. :74:
01.06.2011 - 15:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kruhan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
určitě to chce vhodnou kombinaci klasické i alternativní medicíny. Je ale s podivem, jak stát a pojišťovny nechtějí alternativní postupy podporovat ... a je to zejména proto, že firmy na tomto způsobu nemohou vydělat, přírodní látky nelze patentově chránit (jen syntetické), alternativní postupy obvykle nevyžadují ultradrahé přístroje ...
01.06.2011 - 14:56 | Filtr
(Rak) almas » jojojo
Velice se mi libi tvuj pristup ke zdravi a zivotu.Preji ti ze srdce to nejlepsi. :27: :74: :17:
01.06.2011 - 14:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kruhan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
bohužel Tv má silné sugestibilní účinky a to nejde odfiltrovat rozumem - audiovizuální vjemy ovlivní člověka emočně, na úrovni instinktů, rozumu atd. jediná obrana je nedívat se na to, neposlouchat.

další věc je, že se těží z nevědomostí lidí. Chemie a medicína je bílá magie (bílé pláště), které rozumí (možná) pouze zasvěcení a obyč. lidé jsou zcela v jejich rukou. Opravdu mi nebylo ukázáno a prokázáno JAK papiloviry vyvolávají tuto rakovinu. Nebyl jsem informován o vedlejších účincích ani o tom jaká je jiná možnost léčby.
Jen vím, že sex je pro mladé slečny nyní ještě nebezpečnější (už nejen AIDS) a že smrtelné ohrožení přichází ze sperma plného virů (HIV, HPV ... ?) asi tak je to prezentováno v médiích.
Prostě nepátrej, naočkuj se, zaplať a di dom.
01.06.2011 - 14:49 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » jojojo
:62: :62: :15: :15: :15:
01.06.2011 - 14:46 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » eXistence X
:28: :28:
:21:
:21:..... :47: :71:
01.06.2011 - 14:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele jojojo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chtěla jsem napsat hned na začátku, ale když jsem četla pohledy věděla jsem že je hodně rozumných lidičeka, jejich pohled je úžasný, přesný. Zaznělo tu vše. Na tohle očkování nevěřím, nikdy bych ho děvčatům nedoporučila. Já přesto že sama postižena rakovinou, jsem je ještě více naučila jak vůbec rakovině předejít. Žít klidný život, trochu se naučit se stravovat. Je to spíše o ukázněnosti ani o nějaké dietě. Jíst pravidelně a hlavně v klídku. Jsou ohroženější a zvyklé se pravidelně prohlížet(to se týká rakoviny prsu)ale chodí i na pravidelné prohlídky na gynekologii. Můžeme ovlivnit svůj život a když náhodou něco přijde zachytí se to zavčasu a zase se to dá zvládnout. :62: Zase jsem toho příklad. Šla jsem poctivě cestou lékařů a přidala si k tomu cestu alternativní. :27: Měla jsem štestí na lékaře a třeba taková relativní maličkost jako terapeutická sestra. Mě naučila jak se chovat k nemocné ruce. Není tak hybná, ale díky jejím radám (nemám lymfatický system na pravé paži) je ted stejně štíhlá jako ruka druhá a vlastně si tělo samo poradilo já jen dodržovala co mi bylo porazeno. :74: Je jen smutné že né každá žena ví to co já a tak se snažím poradit a třeba po chemoterapiich je alternativní medicína skvělá, nebo i v souběhu s nima. Rozepsala jsem se hlavně kvůli tomu, že opravdu jsou cesty a i sama nemoc neznamená konec naopak. :62: :27:
01.06.2011 - 14:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ještě dodám, že reklama na očkování typu "... klíště jde, klíště jsi jde pro Tebe :21: ... " (klíšťová encefalitida) nebo reklama na očkování proti rakovině děložního čípku typu "... to si přece nevezmete na svědomí a neuděláte to své dceři/dítěti, aby jste ho ohrozili na životě ... "

je sprosté vydírání a útočení na nejniternější strach člověka o vlastní život nebo strach o život potomka (takže citové vydírání) ... hnus :28:
01.06.2011 - 14:26 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » eXistence X
jednoduchá matematika-vykrátim sa-som zdravá
delím sa-som chorá :63:( s výnimkou tehotenstva)
a nevypočitatelná som tiež..také číslo ako ja ešte jedno neexistuje :61:
01.06.2011 - 14:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kruhan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to určitě, ale zatím to vypadá tak, že oficiálně existuje jediná správná cesta a to je ta určená klasickou medicínou a posvěcená ministrem zdravotnictví (ČR ne, už vlastně EU) ... naštěstí ještě existují otevření lékaři, ale vzhledem k celému byrokratickému lékařsko-pojišťovnickému aparátu nemají mnoho šancí k netradičním postupům ...
01.06.2011 - 14:21 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » Kruhan
Hlavně současná medicína fušuje do přírodě do řemesla. A jak je příroda mocná víme až moc dobře, ona si najde cestu jinudy. Člověk nikdy nezvítězí...
01.06.2011 - 14:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :o)) Nori
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:22: :4:
některá antidepresiva zase mohou vyvolávat agresivní chování a sebevražedné sklony, není nad farmakologickou hru s molekulami - i ty sama jsi vypočitatelný shluk molekul, víš o tom ?

vykrátíš se hemoglobinem a jsi zdravá ... dyť je to tak jednoduchý, jakto že to pořád někdo nemůže pochopit :44:
01.06.2011 - 14:12 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » Jan1na
pánboh nás ochraňuj ..nás kacírov a rebelov.. :3:
01.06.2011 - 14:08 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » eXistence X
tož máš pravdu...ja som raz bola chorá a dostala som "liek" ktorého vedlaší účinok bol: možné ochlpatenie jazyka čiernymi chlpami :61:

no nedaj si to, aby si vyzdravel :61: :61: :61: :61: :61:

mali sme z toho v robote srandu a liek putoval do koša s tým ,že si radšej nechám nejakú tú chrípku ,či nádchu,ale chlpatý jazyk by sa riešil horšie...

ja už asi 8 rokov žiadne lieky z lekárne neberiem ,ani moja rodina a zvládame to geniálne...

niekedy mi kolegyne prečítajú vedlajšie účinky liekov ,ktoré dostali a vždy skončíme pri téme:radšej chrípka ako chlpatý jazyk...

ked človek číta tie vedlajšie účinky ,tak logicky nemôže uverit ,že to ,čo ho môže zabit to ho má zároveň vyliečit...
01.06.2011 - 14:02 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » eXistence X
vynechal si počítače...cez ktoré si tu tlacháme... :21:
01.06.2011 - 14:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » shakti11
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
přesně tak - je to uhýbání a technologické řešení, přitom jádro problému (řekněme rakoviny) je někde zcela jinde ... už snad 100 let se "hledá lék na rakovinu", stálo to miliardy a ještě se nenašel a ani nenajde. Tento lék (spíš prevence) totiž dávno existuje a není chemické ani biologické povahy ...

Většina chemoterapií je vyloženě toxická. To se píše i na balení a dle toho se sní musí zacházet - zdravotnický personál používá rukavice jako ochranu před potřísněním apod. Radioaktivita (radioterapie) je též nebezpečná ... může se člověk vyléčit pomocí jedů ? :63:
Na agresivní nemoc použijeme ještě agresivnější "léčbu" ?
01.06.2011 - 14:01 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » abrakadabra1415
Aj mne zomreli najbližší,ale niektorí to prežili...asi je málo ludí, ktorí sa s tým nestretli...chápem tvoju bolest aj strach,aj to ,že to nikomu nepraješ...ale nemusí to nutne znamenat,že toto očkovanie je jediné správne riešenie...a že to vôbec je riešenie.
Neuraz sa prosím,ale svojím strachom pritahuješ to,čoho sa bojiš...skús priat všetkým aj sebe zdravie....nech máme natolko zdravé vztahy a život aby sme sa nemuseli učit cez takéto bolestné životné lekcie.
01.06.2011 - 13:53 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » hajounek
súhlasím v plnom rozsahu...
vždy budú ludia ,ktorí sa s danou chorobou nestretnú alebo ju prekonajú...alebo to nezvládnu...ale tá manipulácia je geniálna...vyvoláme strach a vzápätí prídeme s riešením a zarobíme na tom.Vedci usilovne makajú a obchodníci so strachom to usilovne zneužívajú a zarábajú na tom...
a ludia sa zmietajú v neistote čo majú urobit...strach je velký pán...
01.06.2011 - 13:53 | Filtr
(Ryby) Jan1na » :o)) Nori
:15: :15: :15: :15:

uz mi to prislo do mejlu, taky jsme to nepodepsala..
01.06.2011 - 13:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak onu tu rakovinu vlastně může způsobit cokoli - Slunce, spálené špekáčky, radioaktivita, teďka do konce už i viry vyvolávají rakovinu :39: Dokonce viry, které má každý v sobě - myslím, že všichni by měli preventivně přijmout cca několik set očkovacích látek proti všem možným vážným chorobám (rozuměj, zemřít můžeš i na chřipku) ať ten život máme jistej, no ne ? a pár desítek tisíc na to se už najde, to přece uděláte pro své zdraví, ne ? A pak že se zdraví nedá koupit, i dá :75: A kdyby náhodou pár lidí zemřelo na kolaps imunity nebo selhání některého tělesného orgánu, nebo získalo alergie či další vedlejší účinky, tak je to pořád lepší, než celoplošná SMRTELNÁ (bububu BAF :)nákaza, no ne ? :44:
Vždyť je to přece všechno tak krásně logické a prosté, co na tom vlastně řešit ?

rádioaktivita - vzniká z přílišného poslouchání rádia a televize :61:
01.06.2011 - 11:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » abrakadabra1415
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná.... :74:

A možná také stojí za zamyšlení to, že rakovina si nevybírá nás, ale my si vybereme ji..

A má-li nás něco těžkého potkat, abychom prohlédli (či často neprohlédli), pak nás to potká očkování neočkování, třeba v jiné podobě.
Tyhlety "zákony" neobejdeš očkováním, to by bylo příliš jednoduché.

Dost se o tohle téma zajímám..
A - vím, jaké to je, co píšeš :17:
Příspěvky: 95-71 70-46 45-21 20-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »