Noční můry a běsy...


28.03.2011 - 10:31
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Paskudka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Noční můry a běsy...
Noční běsy - vyskytují se daleko vzácněji než noční můry a jsou mnohem intenzivnější. Poznáte je snadno, postižený je doslova v záchvatu paniky, často nahlas křičí, posadí se, nebo dokonce vyskočí z lůžka a utíká ke dveřím, aby »unikl«. Nejčastěji se objeví u dětí, a to mezi čtvrtým až dvanáctým rokem, v dospělosti potom mizí. Týká se to 1 až 6 % dětí. U dospělých se tato spánková porucha vyskytuje vzácněji, u méně než 1 % dospělé populace. Pokud se s nočními běsy setkáte poprvé až v dospělosti, stane se tak nejčastěji mezi 20. až 30. rokem. Potom věřte, že máte nového společníka – děs ve spánku se v různých intervalech bude vracet. Máte někdo zkušenost? Pmohlo Vám něco?...jako malá jsem tím trpěla a poslední dobou se to vrací... převážně běsy

Řazení:
29.03.2011 - 23:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ------, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Rekl bych ze se tak projevuje nechut resp. strach z priznani a prijeti vlastnich temnych stranek, nebo treba protest proti "spatnemu zachazeni" (z detstvi). Ale co si nechces priznat nebo z ceho mas takovy strach, proc/kdy/kde tenhle blok vzniknul, to je na delsi zkoumani...
29.03.2011 - 23:00 | Filtr
(Rak) Nocna Sova
Tak ja som bola namesacna len raz v zivote a dufam,ze to bolo prvy a aj posledny krat. Bola som vtedy v skole v prirode. Pri vchode do nasej izby bola este taka mensia miestnost kde bolo umyvadlo a skrina. V noci som v spanku vstala z postele s tym, ze potrebujem ist na zachod. Otvorila som si dvere do tej predizby a potom skrinu,ze si vyberiem pyzamo, lebo som si myslela,ze som hola :4: na zachod som musela ist cez dlhokansku chodbu tak si hovorim,ze nepojdem predsa hola este ma nejaky chlapec uvidi. Smatrala som a smatrala,ale pyzamo som nemohla najst. Uz som myslela,ze sa tam pocuram ked v tom sa otvorili dvere, v nich ucitelka co mala nocnu sluzbu ( pocula ked som otvorila skrinu :61: ) a pyta sa,ze co hladam. Na to som sa prebudila a ja hovorim,ze pyzamo. Ona na to,ze ved ho mas na sebe. Keby nie tej vrzgajucej skrine tak neviem neviem... len nad jednym rozmyslam,ze som normalne trafila k dveram aj k skrini so zavretymi ocami a v spanku.
29.03.2011 - 22:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kuree
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Paskudka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
děkuju za příspěvek :1: :27:
29.03.2011 - 22:40 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Taky jsem byla náměsíčná, ale už nevím, myslím, že určitě minimálně do 12 let, možná i déle :4: :23: :23:
29.03.2011 - 22:31 | Filtr
(Panna) kuree
Moje starší dcerka trpěla nočními běsy- nikdy jsem z ní nemohla dostat co se děje.Ale třeba mně vyhodila z mé vlastní postele a do rána jsem seděla v její postýlce na zkřížených nohách(jinak jsem se tam nevlezla a nechtěla jsem budit ostatní)Téměř nikdy se mi ji nepodařilo uklidnit - ale věkem to opravdu přešlo. Určitě je to zpracování karmy, nebo minulých životů - popřípadě prenatální vzpomínky.Je to můj názor - nemohu jej nijak dokázat.Momentálně chodím na etikoterapii a zážitek z lůna mé matky mne opravdu vyděsil a lecos i objasnil :1: A je mi lépe :27: :27: :27:
28.03.2011 - 14:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ikica
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Paskudka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4: :15:
28.03.2011 - 13:58 | Filtr
(Vodnář) Ikica
V jednu noc syn vstal z postele a šiel k dverám.Pýtam sa kde ide a on, že niečo musí ísť sledovať.Tak som ho vrátila do postele.O chvíľu ma zobudil buchot-to zas muž zhodil na zem budík a niečo kričal.Po prebudení mi hovoril,že sa mu snívalo o lietadle a teroristoch a budík hodil ako granát po nich! :22:Už som sa cítila ako v blázinci. :4:
28.03.2011 - 12:46 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Paskudka
Mě se jednou stalo,to už jsem byla dospělá, že jsem ve spánku šla do kuchyně a nabrala si v lednici jídlo, vzala si to všechno do postele a ráno jsem se probudila špinavá, vše rozležené, nadrobeno, čokoláda teplem rozteklá, pyžamo špinavé, povlečení..Docela mi to bylo nepříjemné, člověk se pak nemůže hlídat a neví co vše může udělat.Vůbec jsem si nepamatovala, že jsem to udělala.Naštěstí ted už je klid, musím zaklepat. :1:
28.03.2011 - 12:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » *Maltina*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Paskudka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:75:...tak to jsem ráda že nejsem sama, taky se mi smáli, jednou jsem z té náměsíčnosti takhle na návstěvě spadla ze schodu...bylo mi asi deset, vyslo se z pokoje a hned byly schody pěkně jsem se potloukla :42:, tu chvili jsem si připadala jak stará babička co sotva chodí..tenhle zážitek mě asi částečně vylečil :41:
28.03.2011 - 12:31 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Paskudka
:22: To si děláš srandu!! Já když měla asi 7, tak jsem v noci jako náměsíčná u babičky na prázdninách šla do skříně s kabáty a sedala jsem si zadkem dovnitř, že jdu na záchod, když v tom mě tam našla babička.Oni se tomu strašně smáli, já o tom nevěděla.Tak to máme úplně stejný zážitek. :30:
28.03.2011 - 12:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ikica
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Paskudka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vyroste .. :3:..já byla i náměsíčná...lezla jsem do skříně...myslela jsem si, že je to záchod... :1: jestě že mě mama včas odchytla
28.03.2011 - 12:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » *Maltina*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Paskudka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo to se mi stává..taky se posadím prudce a vykřinu :39:,(soucítím s těmi co semnou tohle zažili :4:) pak zase usnu nepamatuju si důvod, jen ten nepříjemný pocit z leknutí. Jen se to opakuje určitě alespon jednou v týdnu. :25:
28.03.2011 - 12:07 | Filtr
(Rak) *Maltina*
Já tohle tedy naštěstí nemívám, resp. neměla jsem to celé roky co si pamatuji, ale minulý týden se mi něco takového přihodilo.Vyletěla jsem ze spánku do sedu, ruce i nohy mi vylítly do vzduchu a zařvala jsem na celý byt : NEEE!!!, až jsem z toho probudila ostatní.Zdál se mi sen, že mi sestra přišla oznámit, že dědeček umřel a já v tom snu se úplně zhroutila a nechtěla to přijmout a takhle jsem z toho sna vylítla do reálu.
28.03.2011 - 11:46 | Filtr
(Vodnář) Ikica
Môj syn sa do troch rokov budil s plačom 3-4x za noc.Raz kričal že vidí nejakého uja,ukazoval niekde pri postieľke,ale ja som nikoho nevidela.Doteraz neviem,prečo to tak bolo..Dlho spával pri mne, lebo sa bál.Doktorka povedala,že musí z toho len vyrásť...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »