Hubnutí - méně jídla obden


08.03.2011 - 22:42
(Býk) Jyotis
Hubnutí - méně jídla obden
dnes jsem si přečetla radu nějakého lékaře. Napřed vyzkoušeli na krysách, pak na lidech.. prý se dobře hubne bez toho, aby se člověk cítil pořád ukrácen na jídle..Jeden den se najíst podle chuti a druhý den velmi omezit..Když se ten den naplánuje hodně práce, tak to asi jde. A tak to nějakou dobu střídat.Taky dost D vitaminu..lépe se spaluje tuk.Doporučují pobývat v méně vytopených místnostech.Pohyb pro muže i z důvodu tvorby testosteronu, aby nebyl relativní přebytek estrogenu, který vytváří pneumatiku na břiše /kromě příjmu jídla/ne alkohol, aby játra mohla odbourávat přebytečný estrogen.

Řazení:
20.03.2011 - 15:44 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
...já jím třikrát denně tak, abych se zasytil a mám stále stejnou váhu letní a zimní +-3 kila.Organismus s tím počítá a nevytváří si nadbytečné zásoby ,ví že je na to spoleh :4:klidně si však i mimoto ,můžu dovolit sem tam nějakou tu baštu...nezdravou samozřejmě... :75:Ale taky je docela možný, že mám od přírody dobrý spalování...tož tak.... :3:
20.03.2011 - 14:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nie sú mi jasné dve veci:
1. či je rozumné porovnávať tráviaci systém potkana a človeka :25:
2. čo znamená najesť sa podľa chuti...a druhý deň obmedziť? ako presne to definovali? :25:
20.03.2011 - 14:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Merlinkka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkrátka,5 krát denně jíst méně a malé porce,pít vodu a náké pročistující čaje, a pohyb! ten je důležitý,třeba jízda na kole :3:.Takhle,co ty píšeš by sis jen ukládala na tuky,a potom se to těžko shazuje.Jo a pozor na alkohol,po tom se tloustne. :29:
20.03.2011 - 12:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zlodějka duší, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle mě je to pitomost. Když se jeden den nacpeš, druhý den se budeš cítit plná a nebude ti to příjemné. Hlad mít možná ani nebudeš, ale místo hubnutí to půjde na tuky, protože tělo bude reagovat na výrazně menší přísun potravy.
Nevím, no.. Ono je to asi hlavně o tom, jak moc rozdílně by člověk jedl. Pro někoho je "podle chuti" cpát se k prasknutí pro jiného skoro to samé jako "hubnoucí den", jen třeba méně zeleniny a víc tučného.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »