regrese


03.03.2011 - 20:17
(Panna) eivlys
regrese
Ahojky,fakt tady nemáte nikdo zkušenost s RUŠ,Hlubinnou terapií nebo prostě zjednodušeně z regresí do minulých životů?Prý tím jdou vyřešit problémy,hlavně ty psychické,chtěla bych to zkusit,ale mám trochu strach,navíc to stojí dost peněz.Jestli jste to někdo podstoupil písněte, prosííím. :27:

Řazení:
23.03.2011 - 01:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » eivlys
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Xenokrates, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím a přidám svou trošku do mlýna.

Souhlasím s tím, že Dragomirecký je třída. Kdysi jsem u něj absolvoval kurz a umí.

I když nemám moc zkušennosti, tak se mi zdá, že RUŠka by byla možná ještě lepší. A proč si to myslím?

Ze svojí zkušennosti s regresí si myslím, že člověk za jedno sezení si odžije a odblokuje jeden, max. 2 problémy. S RUŠkou by jich mělo být více.

Ale ještě jednu možnost vidím. A to jsou rodinné konstelace. Od té doby, co jsem s nimi začal (2003?), tak jsem použití regrese velmi omezil. V určitých ohledech se pracuje na podobném principu jako RUŠ. Je to rychlé, proti regresi i šetrnější a pracuje se s více problémy najednou. A další věc je ta, že působí na celou rodinu, i když nejsou na konstelací přítomni. Tak že mají mnoho předností.

Přeju ti dobrou volbu.

František
09.03.2011 - 21:55 | Filtr
(Panna) eivlys » alassea
Tak to je úžasné,to jsem ještě více nadšená z toho kurzu,děkuju.Myslím ,že terapie p. Dragomirecký provádí je v Praze, tam já to mám daleko, ale kurz bude probíhat myslím i na Moravě.
Dá se vše odblokovat třeba při jedné 4 hodinové regresi nebo většinou se to napoprvé nepovede a je třeba více sezení? Já mám právě taky o sobě pochybnosti a neumím si představit,že by se mi zničeho nic vybavil minulý život i když na něj věřím.
09.03.2011 - 14:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Musím se připojit. Je to pár dní, byla jsem na regresi u pana Dragomireckého a naprosto sdílím Alassea dojem. Je to profík! On mě právě dostal svým postojem, kdy ani na vteřinu nezaváhal nad tím, že bych snad nevyřešila co jsem chtěla nebo že bych při samotné regresi nic nepocítila - tím odstranil všechny moje pochybnosti o úspěchu terapie. A pak už to jelo. Ten člověk má obrovskou sílu! Nikoho podobného jsem nepotkala! Klobouk dolů před ním.
Na doklad, já jako štír s ascendentem a dalšími 4 planetami ve štíru mám obrovský problém komukoli důvěřovat nebo brát věci s lehkostí. Panu Dragomireckému jsem ale propadla po několika minutách. Nechápu :)
09.03.2011 - 13:50 | Filtr
(Panna) alassea » eivlys
na tom kurze je to tak,že to kurzisti po dvojiciach skúšajú na sebe a Dragomirecký na nich dohliada.Ale aj tak sa tam dá veľa vyriešiť.Dragomirecký presne vie,čo robí a ako to má robiť.keby som si mala vybrať ,ku komu mám ísť,tak určite idem k nemu.Neviem,či robí aj osobné terapie,alebo len tie kurzy,ale pre mňa je Praha dosť ďaleko.Ja som mala problém práve v tom,že som si vždy hovorila,že všetci sa tam dostanú /do minulosti myslím/, len ja nie-ja si určite nespomeniem,nebudem nič vidieť.....
prvé dva dni som sa aj vyhýbala práci vo dvojici,chodila som po oklolí /bolo tam krásne :4:/,ale potom som sa prinútila a išlo to.Keď sa medzi nás "priplietol " Dragomirecký,tak to dostalo poriadne obrátky :44: :44: :44:
z neho srší istota,neexistuje,aby nedošiel na to ,v čom je problém.Ten kurz je možno lepší pre tých,čo sa tomu chcú venovať ako terapeuti,nehovorím,že to nie je dobré-naozaj je,ale ak by som mala ísť znovu-idem priamo k Dragomireckému.Neviem,ako to mám lepšie popísať...mohla by som ťa viesť do minulosti aj ja,viem ako na to,ale Dragomirecký ani na chviľku nezaváha.... :23:je fakt dobrý.
07.03.2011 - 00:51 | Filtr
(Panna) eivlys » alassea
Ahoj alasseo,díky,žes napsala.Já kinezku už zkusila, ale žádnou změnu jsem nepocítila,nad hlubinnkou uvažuju už delší dobu.Dokonce jsem si našla stránky od Dragomireckého,že zase bude probíhat kurz,dost mě to láká,ale musím si napřed vyřešit sama sebe sezením s nějakým dobrým terapeutem.
Jaký na tebe p.Dragomirecký udělal dojem ,byla jsi s ním spokojená?A co kurz,líbil se ti,měl pro tebe přínos?
Já si našla jednu paní,která dělá hlubinnou a spolupracuje s p.Dragomireckým a připadá mi hodně solidní, ale přesto nevím,jak na mě bude působit v přímé kontaktu.Každopádně mám ještě čas na rozmyšlenou,musím si na to ještě našetřit penízky.Tak zatím díky a pa. :27:
06.03.2011 - 17:07 | Filtr
(Panna) alassea » eivlys
ahoj eivlys
tú hlbinnú som robila práve u Dragomireckého-bol to skoro týždňový kurz...myslím,že je veľmi dôležité nájsť správneho človeka,ktorý ťa povedie,naozaj skúseného.A tiež si treba uvedomiť,že sa dozvieš nielen to,že ti bolo v minulosti niekým ublížené,ale aj že ty si pravdepodobne niekomu ublížila-sme naozaj iba ľudia,ktorí sa učia a zbierajú skúsenosti...
ak je tvoj problém v tomto živote /nemám teraz moc času,aby som tvoju diskusiu prečítala celú/možno by stálo za to skúsiť aj inú metódu-napríklad kineziológiu......je ich veľmi moc,je z čoho vyberať.Ale tá hlbinná psychterapia ide poriadne do hĺbky,a dá sa povedať,že asi najviac sa jej darí nájsť naozajstnú príčinu /teda to je len môj laický pohľad/.držím :15:
05.03.2011 - 18:30 | Filtr
(Panna) eivlys » jasmína lavander
Ahoj Jasmínko,včera jsem se už neozvala,šla jsem spát, ale chtěla jsem ti ještě napsat, že vyšla nová knížka od Brandon Bays, minule jsem byla v knize ,tak jsem v ní listovala, myslím ,že se jmenuje Vědomí a zdá se být ,tak skvělá jako ty předchozí.Asi si ji brzy koupím, bylo by škoda ji nemít doma. :74:
04.03.2011 - 23:12 | Filtr
(Váhy) jasmína lavander » eivlys
eivlys,
cesta je fajn, také mám všechny knížky a ze začátku jsem to zkoušela také sama, potom jsem na ní jela a bylo to mnohem lepší a od té doby jsem na ní byla ještě tak 4x a ted už si jí dělám sama při běhu života kdykoliv a kdekoliv.
Ze začátku je rozhodně lepší vedení, ale i přes to si jí někdy nechám udělat je to prostě úplně jiný zážitek.
Je cesta pro dospělé a také cesta pro děti, já když jí někomu dělám tak používám obě na ráz, vždy si vše přizpůsobím sama sobě a človíčkovi, který to potřebuje.
Dobrou noc a krásné sny.
pa
:68:
04.03.2011 - 22:58 | Filtr
(Panna) eivlys » jasmína lavander
Tak to je moc pěkné,cos napsala,úplně mě to zahřálo u srdíčka,mooooc děkuji.
Cesta-vím o čem mluvíš,mám doma dvě knížky od Brandon Bays Cesta a Svoboda,říkám jim ,že jsou to takové mé Bible.Zkoušela jsem sama na sobě emocionální cestu,ale asi by to chtělo nějaké vedení,samotnému člověku to jde těžko.Prostě najít správného terapeuta.Ještě jednou moc děkuji za podporu a rady. :27:
04.03.2011 - 22:33 | Filtr
(Váhy) jasmína lavander » eivlys
eivlys,
to hluboké zranění cítím ve tvém nynějším životě, že toho na tebe je prostě hodně a máš toho prostě dost.
Posílám ti na dálku sílu a bezpečí.
Když ti píšu mám spoustu věmů, které pravděpodobně prožíváš.
Ale vše je jen na tobě, nenech se tím povalit.
Jsi krásná dušička a velmi silná.
Určitě to všechno zvládneš, jen hlavu vzhůru.
určitě najdeš odpovědi, proč ti takto je a proč se ti dějí věci co se ti dějí.
A potom se do toho zakousnout a bojovat a uvidíš že na konci je světlo.
Také je jedna velmi šetrná metoda jmenuje se CESTA a ta by pro tebe byla určitě v daný okamžik nejvhodnější.
Je jemná a šetrná a řeší jak emoce pocity tak rodiče.
Vůbec zmateně nepíšeš, všechno se dá pochopit.
pa
:68:
04.03.2011 - 22:19 | Filtr
(Panna) eivlys » jasmína lavander
To jsem moc ráda,že si o tom můžu s někým popovídat.Jasmínko, to "hluboké zranění",to myslíš,že mám jako z minulého života?
Máš pravdu,jsem hodně citlivá,dalo by se říct ,čím dál citlivější,poslední dobou mám pocit,že se i začínám vyhýbat lidem , aby mě nezraňovali(třeba jen slovem),vše je mi líto,hned mám slzy na krajíčku. Nebývala jsem vždy taková .Prostě se to všechno nějak na mě nabalilo a teď najednou mám pocit, že se nemůžu hnout z místa, že nevím kudy kam a že už s tím musím něco udělat,že si v sobě nosím velkou bolest.I ve vztahu k rodičům, cítím,že jim potřebuji odpustit ,říkám si ,že dělali vše nejlíp ,jak uměli,rozumově to pomáhá,ale citově tam cítím úzkost ,lítost ,smutek.Asi píšu dost zmateně,ale to snad proto,že se v sobě sama nevyznám,aspoň v poslední době ,ne.
04.03.2011 - 21:38 | Filtr
(Váhy) jasmína lavander » eivlys
eivlys, velmi děkuji.
napíši ti jen můj názor.
RUS bych volila až bych věděla jaká příčina mi tyto problémy způsobuje
tudíš se přikláním spíše k regresi, ale cítím, že jsi velmi citlivá a trošku vystrašená a proto bych pečlivě zvažovala a vybírala ke komu bych šla, aby jsi si nepřivezla ještě větší trauma
na regresi jsem šla cíleně když jsem se cítila velmi dobře a problém jsem už měla velmi rozparacovaný a věděla jsem už dost informací čeho se to týká, je to lepší, pokud jde o hlubokou ránu
a u tebe cítím skutečně hluboké zranění
držím ti palečky a klidně se ptej
pa

jas la :68:
04.03.2011 - 21:26 | Filtr
(Panna) eivlys » jasmína lavander
Jasmínko,teď jsme si napsali ve stejnou chvíli,takže reaguji ještě jednou.To jsi moc šikovná,to všechno,co děláš... a dokázala bys mi poradit, z toho co jsem napsala,jestli je pro mě řešení spíše regrese nebo RUŠ?
04.03.2011 - 21:19 | Filtr
(Panna) eivlys » jasmína lavander
Děkuju ,Jasmínko,myslím,že jsem došla do stavu, kdy si z celého srdce přeju vyřešit svůj problém,který mi přerostl přes hlavu.A teď hledám cestu jak, rozhoduji se mezi RUŠ a regresí,nevím ,co je pro mě vhodnější, zatím na to šetřím penízky, tak mám čas se rozhodnout,snad bude moje volba a intuice správná.Můj největší problém jsou úzkosti,ale opravdu silné ,že někdy nevím kudy kam,že se z toho zblázním.Taky dodržuji přehnanou hygienu,až si tím sama lezu na nervy,ale nemůžu si pomoct.Myslím, že je to potlačený strach,prožila jsem si onkologické onemocnění, po porodu mi skoro zemřel syn na sepsi,dětství taky nebylo jednoduché,vypadá to,že příčina problému je v současné době.Přesto nemůžu vyloučit i příčinu v minulém životě,třeba se mi to všechno děje právě kvůli něčemu z minulého života a současné traumata byly jen spouštěč.
04.03.2011 - 21:16 | Filtr
(Váhy) jasmína lavander » eivlys
eivlys,
nedělám klasickou regresi, z regrese mám zkušenost jen jako účastník sezení.
Kurz mám z metody RUS,ETIKOTERAPIE,KRESBA
Regresi když je potřeba používám obráceně,
mé vyšší vedení mě zavede do života kde vznikl problém který si dotyčný člověk momentálně řeší a já za něj projdu tímto okamžikem a popíšu ho tomu člověku a vysvětlím souvislost s nynějším životem.
Procházím jen tím nejdůležitějším.
Pokud je potřeba projít více životy, tak vždy mě nechají projít jen cíleně zážitkem, který je s tím problémem spojen, aby to dotyčný člověk dokázal pochopit a vyhodnotit.
Aby tím už nemusel procházet nebo jeho děti atd.
pa
:68:
04.03.2011 - 20:58 | Filtr
(Panna) eivlys » růžička
Je v tom velká pravda,Růžičko, co píšeš,díky.Snažím se na sobě pracovat,přesto si uvědomuji,že mé bloky jsou natolik hluboké, že to prostě sama nezvládnu,proto hledám nějakou pomoc,metodu,vedení...
04.03.2011 - 20:49 | Filtr
(Panna) eivlys » alassea
Vlastně ani nevím , z čeho mám strach, snad aby se to povedlo, aby to k něčemu bylo.Taky mám možná strach nahlédnout do své minulosti, jak to přijmu, ale zase jestli to pomůže na mé současné problémy, tak jdu do toho.Koupila jsem si teď nedávno knížku od Dragomireckého Psychoterapie,moc zajímavá.Můžu se zeptat, kde jsi dělala kurz?
04.03.2011 - 20:43 | Filtr
(Panna) eivlys
Mooc děkuji, za všechny rady ,moji milí,jsem ráda, že existuje tato diskuse a že jsou tady lidičky, kteří věří stejným věcem jako já. :27:
04.03.2011 - 19:21 | Filtr
(Váhy) jasmína lavander
Milá eivlys,
mám zkušenosti jak s RUŠ tak s regresí a i dalšími podobnými terapiemi a i sama jich pár provádím.
Každému sedí něco jiného.
Pokud se ptáš na úspěšnost, jsou tam dvě velmi důležité věci, které nesmí chybět.
Člověk který chce podstoupit nějakou z těchto metod, musí skutečně z celého srdce chtít tuto věc odstranit a vyřešit.
Musí 100% spolupracovat.
Protože nejvíc práce je na tobě, terapeut jen pomáhá, ale práce je na tobě.
Chce to píli a trpělivost.
a ta druhá věc je
najít si dobrého člověka, který tě povede, hlavně citlivého a vnímavého
a úspěch je zaručen
přeji krásný den

jas la :68:
04.03.2011 - 08:16 | Filtr
(Panna) alassea
bola som na kurze hlubinnej abreaktívnej terapie.
Z čoho máš strach?
Z minulosti?
04.03.2011 - 08:10 | Filtr
(Lev) růžička
Ahoj,před rokem jsem byla na přednášce zakladatele : http://www.karelnejedly.cz/
Upřimně jsem tomu nevěřila a v jeho metodu dnes věřím tak na půl. Ano , jak píšeš je to všechno o penězích. Tu cestu k sobě můžeš najít i sama . Především sama sobě musíš odpustit a pak postupně všem kdo Ti ublížil. Zášt´, strach přináší negativní emoce a nemůže zprůchodnt tok čisté energie .S tím by Ti mohl poradit si myslím i psycholog, nebo někdo komu věříš a můžeš to s ním probrat . Jsi-li věříci tak i farář, také je to vlasně psycholog a pomůže Ti najít řešení, jesli ho o to požádáš.
Tento pán Nejedlý je mimořádný člověk. Doporučuji ,alespoń jeho přednášku a zůčasnit se Dikši. Je to něco nepopsatelného , jsi-li vnímavá je to něco úžasného :15:
03.03.2011 - 23:24 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
To co popisuješ může soviset s minulymi životy, a také s programama na duši. Najdi si někoho kdo pracuje s metodou SRT. Ta se tímto přímo zabyva a bezbolestně to čistí přímo s duše.
03.03.2011 - 22:57 | Filtr
(Panna) eivlys » miere
A pomohla ti RUŠ?Četla jsem ,že se vracíš po časové linii,řešíš bloky,odpouštíš.No ale hlavně mě zajímá ,jestli to pomůže,třeba je blok v minulém životě a to se při RUŠ neřeší.Vlastně ani v podstatě mi nejde ani o to jak se to provádí, ale spíše o zkušenost,jestli se tim dá odstranit psychické problémy,úzkost ,strachy,fobie,teoreticky jo...ale prakticky???Opravdu se tím může člověk odblokovat? :41:
03.03.2011 - 21:51 | Filtr
(Váhy) miere
Ahoj, s regresí zkušenost nemám, ale RUŠ ano, je to ale metoda k odblokování, jedná se o emoční bloky. S regresní terapii to nemá nic spolecné.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »