Celková anestezie a sny


20.02.2011 - 13:44
(Střelec) Burlesque
Celková anestezie a sny
Mám dotaz- několikrát mi bylo řečeno, že se při celkové anestezii nezdají žádné sny, protože nejde v podstatě o žádný spánek, ale o umělé bezvědomí. Chtěla jsem se zeptat, jestli je to s těmi sny pravda, jelikož mě se v celkové anestezii pokaždé něco zdá - konkrétně nádherné sny, většinou že jsem v nějaké krásné přírodě, kde jsou skály, stromy, květiny a procházím se tudy...více podrobností si nepamatuji, ale vždycky z toho mám krásný dojem :27:. Takže jak to tedy s těmi sny je??? Stává se vám to také?

Řazení:
20.02.2011 - 16:31 | Filtr
(Lev) Renata9871
Já teda měla nádherný barevný sny, ale nic konkrétního- jen duhové barvy se vlnily a motaly... bylo to krásný. Horší pak bylo to probrání, kdy mi bylo zle jak psovi...
20.02.2011 - 14:45 | Filtr
(Rak) Nocna Sova
V celkovej anesteze som bola raz a posledne co si pamatam bolo,ze sa ma sestricka pytala co to mam za farbu na vlasoch a davala mi kyslikovu masku a prva vec po prebudeni bola mysienka,ze tak dobre som si uz dlho nepospala,ze ma nic neboli a ze uz nemam pocit,ze zo mna ide vyskocit votrelec, potom som este kontrolovala ci si citim nohy :1: Pootvorila som oci a uvidiela nastenne hodiny na ktorych bolo 16.50. Zvlastne bolo,ze pri mne stal nejaky chlap a ked bolo jasne,ze som sa prebrala zacal cosi vypisovat.Neviem ako vyzeral,ale na tie hodiny som videla uplne jasne. Nesnivalo sa mi nic, teda aspon si nic nepamatam. Nemyslim si,ze pri anesteze by sa malo nieco snivat.Sniva sa len v urcitej faze spanku a tu tusim pri anesteze vynechavaju.Ale kazdy clovek moze na nu reagovat inac :25:
20.02.2011 - 14:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dora, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pod narkózou jsem byla 3x - měla jsem zvláštní stavy, jedno naprosto šílený probírání se z narkózy, ale sen si nepamatuju.

To se máš, že máš krásný sny, můžeš se aspoň na operaci těšit :1:
20.02.2011 - 13:57 | Filtr
(Beran) prdlik
tak ja byla v celkove anestezii jen jednou v zivote a to kdyz jse msamovolne potratila.sama sobe jsem se snazila nakukat,ze m ito vlastne vubec nevadi,ze je vse v poho a kdyz jse mse probudila,zensky na pokoji se schodly v tom,ze jse mbrecela ,kdyz me prevezly,jeste ve spanku,ze jsem prisla o miminko.vlastne vubec nic si z toho ale ja sama nepamatuju :3:
20.02.2011 - 13:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zjarda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si většinou sny nepamatuju, ale pamatuju si, že se mi něco zdálo. To ale při anestezii nemám, takže si myslím, že se mi při ní nic nezdá :32:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »