Pomoc..


20.02.2011 - 09:49
(Lev) xlolix
Pomoc..
zdravím všechny:) Chtěla bych vás poprosit o radu..Čím bymohlo být způsobená slabost v nohou-nevolnost-nechutenství..? Lékaři mi udělali krevní testy.. V moči mi taky na nic nepřišli.. Svádějí to na psychosomatické problémy. Nemám však pocit, že by mě něco hryzalo.. Tak co s tím mám dělat... Prosím pomoc:(

Stránka: 2 1
Řazení:
26.03.2011 - 19:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » xlolix
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tyohni, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, jestli ti doktorka řekla že máš panickou "všeckonahovnopročjádyťměnicnetrápí" poruchu, tak určitě ber ty prášky co ti předepsala, určitě teda ty co ji mají léčit z dlouhodobého hlediska. Taky sem o nich nechtěl ani slyšet (kdo ví co je to za svinstvo, že), ale tak třetí ruka mi nenarostla takže to asi nebude taková hrůza. Asi docela vím jak ti je a je mi líto že ti nemůžu nějak pomoct.
25.02.2011 - 16:31 | Filtr
(Blíženci) movvin » xlolix
K psycholožce jdi. Určitě Ti pomůže aspoň v tom, že Ti ukáže kterým otvorem se máš dívat na ten Tvůj kaleidoskop :3:
25.02.2011 - 16:26 | Filtr
(Rak) nemoomen » xlolix
řeknu ti ještě tohle :záleží jen na tobě co uděláš jak to uděláš tak to prostě bude a nikdo jinej za tebe nic udělat nemůže je to fakt jen na tobě můžem si o tom vyměnovat písmenka to je v pohodě ale rozhodnoutco a jak musíš TY :27: :27: :27:
25.02.2011 - 16:20 | Filtr
(Rak) nemoomen » xlolix
já myslím že týden někde v zapadlém pensionku nestojí zas tolik a odvahu taky najdeš záleží :27:jen na tom jak hodně to chceš nebo ne :27: :27: :27:
25.02.2011 - 15:56 | Filtr
(Rak) nemoomen » xlolix
všechny asi ne ale mnoho ano strach a obavy o všechno možné má každý je jedno jestli to přizná nebo :27:ne :27: :27: :27:
25.02.2011 - 15:23 | Filtr
(Lev) xlolix » nemoomen
to ano. ale všechny nedoprovází tady ten nepříjemný pocit... jako když se fakt něčeho bojíš. :24:
25.02.2011 - 15:16 | Filtr
(Rak) nemoomen » xlolix
protože s tím se nenarodí nikdo a být jednou nahoře jednou dole to je přece normální život nikdo není stále jen nahoře nebo stále jen dole:27: :27: :27: :27:
25.02.2011 - 13:30 | Filtr
(Lev) xlolix » nemoomen
takový boj se sebou a ´změnyy´ může trvat dlouho. a já věřím , že by stačilo málo. Být oklopen věcmi co máme rádi. Já obdobné potíže měla před 4 roky. ale dostala jsem se z tho. byl tam rozchod s klukem, a záverečné zkoušky.. a to mi moc nepřidalo. od tý doby nic, páč si myslím, že jsem ani neměla vlastně proč- měla jsem boží práci.. kamarády a žila jsem, teď asi mám opcit , že nežiju a mám pocit , že se všeho bojím.. bože, proč zrovna já se nemohla narodit s celoživotní vyrovnaností a smířeností? :2:
25.02.2011 - 13:19 | Filtr
(Lev) xlolix » nemoomen
:-)) Mít na to peníze, odvahu.. jdu do toho.. Včera jsemměla chuť se vyběhat, tak jsem se šla proběhnout.. dnes mám chuť jít plavat.. I když plavat neumím a zatraceně nesnáším vodu v očích... tak asi taky půjdu.. pfff.. nemít strach z kontroly tak uz jsem nekde pryc :-) v laznich :)
25.02.2011 - 12:39 | Filtr
(Rak) nemoomen » xlolix
ahoj tak tady čtu tu diskuzi a mám stále větší dojem že opravdu potřebuješ zabrzdit vypnout změnit prostředí já bych udělal to že bych si vzal dovolenou aspon na týden objednal si ten nejzapadlejší pension někde v lesích nechal doma mobil i komp chodil do lesa meditoval objímal stromy kochal se přírodou svítáním západem slunce to ti dá takovou energii jako nic jinýho ani bys nevěřila že je to vůbec možné co sestane když obejmeš strom a v tichu poprosíš ,je to zázrak okamžitě to cítíš ale musíš odjet sama bez přítele techniky televize prostě naučit se znova být sama se sebou pokud to zkusíš uvidíš kolik času na sebe denně můžeš mít nebudeš věřit :27: :27: :27: :27:
25.02.2011 - 12:22 | Filtr
(Rak) nemoomen » xlolix
ahoj
no víš já na to přeprogramování moc nevěřím chápu však že mnozí ano jediné přeproggramování
je dle mého názoru možné jen tím že se budeš snažit měnit se k lepšímu pak postupně pokud vytrváš a věř mi že to trvá dost dlouho tak pak se začneš měnit změní se ti priority žebříčky hodnot začneš víc chápat souvislosti a tak ale je to fakt na dlouho nechtěj být ta co by mu někdo záviděl nezaměřuj se na to co by kdo si měl myslet že jsi bud prostě jen sama sebou nechtěj být jiná než si vykašli se na to co kdo říká klidně i na to co ti říkám já protože to co tady vyjadřuju je jen můj úhel pohledu bud svá vykašli se na přetvářku nemusíš nic na nikoho hrát a nedovol aby hrál někdo něco na tebe(i když leckdy se tohned nepozná) protože když člověk dělá ze sebe to co není hodně to vysiluje prostě jsem kdo jsem bud mě ostatní přijmou takového jaký jsem a nebo ne pokud ne je to jejich volba kterou člověk stejně neovlivní tak proč si hrát na to co nejsem :27: :27: :27: :27: :27:
25.02.2011 - 11:59 | Filtr
(Lev) xlolix » movvin
noo.. jen v sobě.. jen ho najít. já se ještě zpětně vratím..co že mě to vlastně potkalo.. Takže: Od porsince jsem měla pocit, že mi je špatně a byla jsem taková slabá, proč? nevím. Asi jsem se bala, že bych mohla být těhotná? Taky nevím... a prostě nabíralo to v celku intenzity.. tak sjem sla k doktorce. byla jsem i na gastroskopickém vysetreni a nic nezjistili..jen jsem mela mensi pokles B12.. pak se mi teda udelalo dobre, ja jela na vikend za pritelem a stalo se zas.. bylo pred valentynem, tak jsme ukojili i sexualni potreby :) jenomze se stala blba vec, ze selhala antikoncepce..a bud to bylo opet zapricenene toho, ze se bojim tehotenstvi jsem sli na druhej den do obchodu a udelalo se mi spatne- tocila se mi hlava.. neprijemne pro me... fakt.. pak jsem den a pul fungovala v praci- nemam to tam rada.. a premyslela jsem nad vikendem. pondelek byl v pohode, jen me pak zacla bolet silene hlava.. ale dala jsem si ibalfin a sla spat. na druhej den v praci jsem se asi rozrusila necim, pac se mi zacli klepat ruce.. a chtelo se mi brecet. proc? netusim... tak jsem jela domu, vzala sjem si teda sertralin, co mi predepsala doktorka a ta mi rekla, hybejte se. je to stres. jenomze ve 16 odpoledne na me prisel neskutecny tres, bylo mi spatne, sjem myslela ze umru.. a od ty doby mam prave tady ty pocity- slabost v nohou, a sem tam se mi udela tak divne, ze se necitim ve svy kuzi... a ted proc, co me tak vystreslo? ja to chci nejak poresit a zbavit se tech pocitu- chci byt zas fit. ale nechci uz zadny leky.. k psycholozce jdu az 9.3. tak sjem zvedava jak mi pomuze. hlavne chci, at uz jsem jen porad zdrava,....
25.02.2011 - 11:52 | Filtr
(Blíženci) movvin » xlolix
Ten máš jen v sobě. :27: Jo bylo by krásné, kdybychom měli Arabely prsten.... no ale nemyslíš, že bychom pak zlenivěli a neměli už pocit sebeuspokojení, že jsme něco dokázali? :3:
25.02.2011 - 11:49 | Filtr
(Lev) xlolix » movvin
:-))) Když já asi neumím přijímat a srovnávat se s věcma.. jedno chci, ať už to skončí a já jsem fit. ... Chci zázračný liker..:)
25.02.2011 - 11:44 | Filtr
(Blíženci) movvin » xlolix
No to je jasné. To jen Tvůj egoušek se jim brání. Přeci nemůžu mít tyhle špatné vlastnosti... ne a ne a ne!!! Brání se a vzteká, proto ten špatný pocit.
V tomhle by Ti pomohla knížka Temná stránka hledačů světla :15:
25.02.2011 - 11:39 | Filtr
(Lev) xlolix
ten pocit je, jako bych se necítila ve své kůži.. je to nepříjemný pocit..
25.02.2011 - 11:35 | Filtr
(Lev) xlolix » movvin
nooo:-D to nevím:) i teď mě ovládá nějaká příšerna vlna tíhy na mém těle.. jako by se po mně někdo snažil skákat...divné :)) ráda bych brala i ty nedostatky za své já, ale nejsou asi zrovna nejlepší :)
25.02.2011 - 11:28 | Filtr
(Blíženci) movvin » xlolix
Tak tady máš svou odpověď.
DOKONALÁ!!!!
Bože holka, ale ty jsi dokonalá. Jsi taková jaká jsi a to Tě dělá Tebou. Měj se ráda i se svýma "nedostatkama", protože i ty formují Tvojí jedinečnou bytost.
25.02.2011 - 11:16 | Filtr
(Lev) xlolix » supremik
takže pít a hodně pít vody :))
25.02.2011 - 10:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele supremik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
slabost v nohou prý od ledvin a slabost celková játra.....>
25.02.2011 - 10:53 | Filtr
(Lev) xlolix » růžička
jak mi řekla doktorka, je to prý panická porucha.. když jsem ji vzpomněla, že momentálně půl roku mám sedavé zaměstnání ve fabrice a stalo se mi někdy, že když sjem si stoupla projela mě neskutečna pichlavá bolest do levý nohy a že mě bolijou ramena nebo mezi lopatkama přesně definovat, tak řekla, že sšpatně sedím :)) ale těmto problémům co mám by to nedavala za vinu, že by za to mohla páteř. tak fajn no.. takže já se díky její diagnoze jeste nervuju, jak sjem se docetla na ruznych diskuzich, ze s touto nemoci se lidi leci radu x let a je za potrebi prasku a terapeuta. tak me to desi jeste vic.snazim si vsak rikat- ze jsem dusevne a fyzicky zdrava a fit...a odkud jsi...?ty masaze vypadaji vskutku dobre..
25.02.2011 - 10:45 | Filtr
(Lev) xlolix » nemoomen
No... Mám pocit, že jsem se stala přehnaně žárlivou. Vcelku mě to štve, jelikož jsem chtěla a chci být pro přítele ta nejlepší partnerka a ta co by mu ji každý záviděl. Žel mám obavy z jeho bývalé slečny.. A to asi bude i ten oříšek.. |Je prostě svá, svérazná.. A já ji takovou kdysi byla, dokavaď jsem díky své hlouposti neodešla z práce, která mi byla koníčkem, relac a prací. Měla jsem kamarády a užívala se. Teď mám pocit, že se zžírám. A teď mám strach jít do blbého obchodu, že to tam semnou sekne, bo se mi udělá zle.. Proč? protože přes týden pracuju a jen pak sedím u notesu.. a přes víkend jsem se svojím. A je pravdou, kde má ten člověk čas na sebe.. chci to zastavit-nechci zažívat tyhle stavy. a vím, že dokonalá být nemůžu ale chci být dobrá :)) a hlavně zdravá a cítit se fit. a mít jistotu, že můj přítel mě opravdu miluje. Ale je to všechno v mé hlavě. Jak jen některé myšlenky vypnout nebo je přeprogramovat...?
25.02.2011 - 07:22 | Filtr
(Lev) růžička » xlolix
Navrhuji tedy zajít na meridiánovou masáž celého těla, kdyby jsi byla blíže pomohla bych ti sama a hlavně i bez platně.Mám kluky ve tvém věku, takže chápu Tvé obavy. Když testy neukazují, že tělo je nemocné ,může být i klidně problém i tady.
V té terapii jde vlasně ,také o zablokovanou energii, alespoń to tak vidím já.Nejdříve by to chtělo stáhnout špatnou energi , takže začínat od noh,pak lýtka , koleno, stehno a nakonec bederní část. Ta slabost v nohách může být způsobená blokace pánve .Myslím si , že tam bude zakopaný pes. V oblasti beder a krční páteře se usazují psychické bloky.
Dále uvolnit záda , lopatky, šíji a uvolnit krční obratle, k tomu hlavové klouby a dráhy hlavy. Určitě bych si nechala skontrolovat uši..eustachovou trubici a dobré si zajít i na oční.
Možná mé rady vypadají hloupě a náročně, ale věř mi , že to co tady píšu Je vyzkoušené !
Tělo je propojeno navzájem jak s periferními nervy tak i s orgány a zablokované obratle jsou jen jsou odezvou problémů.
Pošlu odkaz jak to asi vypadá , když se uvolńuje tělo a proč.Chtělo by to najít odborníka, který pod rukama cítí proud energie a hlavně ji vnímá .
http://www.cestykezdravi.cz/co_vede…
Pomoc by Ti mohl masér , který se těmi meridiánami věnuje , nebo odborník ..chiropraktik na oblast odblokování pánve a krční páteře, dále už jen manuelní terapie(rehabilitace)
Zkuz si udělat med s ořechy a denně sníst lžičku , posílení nervů
VLAŠSKÉ OŘECHY ZALIJEŠ MEDEM A PAK UŽ JEN KONZUMUJEŠ. A KDYŽ NÉ ,ALESPOŃ DENNĚ SNĚZ 5 KS LÍSKOVÝCH OŘECHŮ. :15: :17:
25.02.2011 - 01:17 | Filtr
(Rak) nemoomen » xlolix
ahoj
jestli mohu radit nebojuj s tím nevyhraješ s takovýmhle přístupem ,nemoc je vždy upozornění na to že se máš zastavit a přemítat o tom že jsi někde udělala chybu někomu jsi ublížila udělala něco špatně já nevím ,jenom vím že pokud si dáš dostatečný čas na hledání chyb může se to výrazně zlepšit samo od sebe, nemoc často má jen ten úkol zastavit tě a dát ti čas na hledání teprve pak když to nepomůže by člověk měl hledat jak si :27:pomoci nějakou jinou léčbou to je můj názor snažím se to takto praktikovat ale je to na tobě jen na tobě co :27:uděláš :27: :27: :27:
Příspěvky: 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »