potravinové doplňky stravy


01.02.2011 - 23:35
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Babulka Lenulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

potravinové doplňky stravy
Jaký máte názor na užívání potravinových doplňků stravy.Jsem pozvaná na besedu,kterou vede zdravotní sestra.Beseda bude na téma potravinové doplňky stravy,zároveň bude mít na prodej různé preparáty,které bude doporučovat,já pořádně nevím co všechno.Já si myslím,že pokud mám vyváženou stravu,že nic takového nepotřebuju,je pravda,že mívám třeba zvýšenou chuť tu na mandarinky,tu zase mlíko,nebo se musím dosladit a tak.Ale jinak,že bych měla spíš po konzultaci s lékařem se něčím takovým cpát.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?Jak můžu vědět,že zrovna potřebuju ..já nevím..třeba zinek nebo něco jinýho?Díky :29:

Řazení:
02.02.2011 - 23:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kapustnica
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Babulka Lenulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Libinko,děkuji,je to hezké co jsi napsala,no ale ten chleba se sádlem si o půl noci namažu klidně také. :75:
No já jsem to tam stejnak asi špatně napsala,mně spíš šlo o to ,jestli se dá věřit tomu,co se ti takhle nabízí,moje kamarádka má ke všemu tomuhle velice kladný vztah,takže mě šokuje třeba :no prosímtě to ty tohle a tohle atohle neužíváš-to máš na to a nato a nato,a já když to slyším tak mám pocit že bych měla býti minerál :61: :61: :61:
02.02.2011 - 00:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Babulka Lenulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:17:díky,máš pravdu,
kdysi jsem po antikoncepci měla problémy se zkracováním cyklů,když už to bylo neúnosné a já byla tak vysílená že jsem téměř nevylezla schody a konečně jsem si došla k lékaři,tak to jsem pak kromě jiného dostala pixlu vitamínů,ale nejdřív krevní obraz a pak vitamíny,minerály ,
tedy i tělo si říkalo samo,protože jsem snědla všechno,co jenom trochu na zahrádce vyklíčilo, byla jsem jak husa na pastvě :61:,
no tři měsíce trvalo,než jsem se dala dohromady,zeleninová jsem pořád,ale masová taky,
jak kdy,
no a C si taky ordinuju,když cítím něco,jinak ještě "B" komplex,
mně to pozvání bylo prezentováno asi tak,že pokud tam nepůjdu a něco takového z nabídky nebudu polykat ráno,k obědu a večer tak nejsem normální, :63:
že bych byla až tak normální si o sobě zrovna nemyslím, :61:ale na tyhle věci zrovna nejsem :39:
02.02.2011 - 00:18 | Filtr
(Lev) kapustnica
prosim nemazat, nenadavat... moje mila sestricko Lenicko, tak jako je klobouk, ci rukavice, pasek ,satek, doplnek osaceni, tak potravinovy doplnek stravy je trebas pilulka c vitaminu, ci zinku.
Ale protoze ty zijes zdrave, jsi velky sportovec, a dbas na vyvazenou stravu, necpes se jenom smazenym rizkem ci kvetakem jako nekdo /tim myslim mn e/, nekouris, nepijes, tak tu besedu vyslechnes, a nebudes kupovat zadne preparaty. Tvuj pohyb, vyvazena strava ti tise zavidim, a patri ti muj obdiv, ja zustavam jen u tech slovicek. Ty vis dobre, jo zitra ujdu l km, nepojedu autem, a nenamazu si v pul noci chleba se sadlem, sice domacim ze ? :17:
01.02.2011 - 23:46 | Filtr
(Beran) Háňa*
Jak už říká sám název, jde o doplňky. To znamená, aby doplnily něco, co z nějakého důvodu zrovna nelze přijmout normálně.
Třeba, když je člověk nemocný a má nechuť k jídlu, potom je dobrá alespoň nějaká ta pilule s vitaminy. Nebo, když nějaké jídlo nesnáší - třeba ryby, tak si zobne občas piluli s jódem, apod.
Já, osobně, když se po mně něco tluče, přidávám si ke stravě vitamin C


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »