Hledá se léčitel...


31.12.2010 - 17:25
(Ryby) už zase ocelová žena
Hledá se léčitel...
Milí najdisáci, hlavně Miluško medvídková, růžičko, nefertari a další, píšu tu o radu od vás, moje známá Libuška je po prodělané prasečí chřipce (v únoru) a oni jí začali na ní léčit až po 3 týdnech v nemocnici, kdy už ležela na plicním a nemohla bez léků vůbec dýchat, přidal se jí zápal plic a také zánět pohrudnice.Je jí už 66 let, má anginu pectoris a je silná, říká, že teĎ ještě tloustne a je navíc i oteklá :22:.Moooc by chtěla místo farmak :23:, na kterých je závislá do konce života zkusit léčitele, ale aby byl nejlépe zároveň i lékařem.Vůbec se jí nedivím a tak jsem se rozhodla vás poprosit, kdybyste někdo věděl poradit a někoho znal a mohl doporučit :30: :30:.Libuška je od Ústí nad Labem...Mooooc všem děkuju, snad jí najdeme pomoc, byla bych moc ráda. :62: :62: :62:

Řazení:
04.01.2011 - 12:00 | Filtr
(Vodnář) francise
Prípravkov je určite veľa a je dobré siahnuť skoro na čokoľvek,pretože akékoľvek užietie niečoho prírodného (tinktúry, bylinky) prinesú určite úľavu. Z dlhodobejšieho hľadiska by som doporučila pojedanie Chlorelly Green Ways a mladého jačmeňa GW. Jedná sa o čisto prírodné potraviny takže telu pomáhajú v regenerácii a čo je doležité pomáhajú naštartovať práve imunitný systém a tým samoozdravovací proces organizmu. Úpravu stravy možem určite len a len schváliť. Viac o zelených potravinách ale i o mne (pracujem ako výživový poradkyňa) si možete prečítať na stránkach www.zdraviasila.cz kde doporučujem i ďalšie prírodné sposoby liečenia... Všetko dobré do nového roku 2011, hlavne to zdravie!
02.01.2011 - 10:46 | Filtr
(Vodnář) nefertari » už zase ocelová žena
Vztah matka - syn je velmi důležitý,tam jednoznačně srdeční čakra trpí,a je to tedy přílišná navázanost na vztah,v tomto případě se synem,je to natolik nebezpečné,že jí to může ohrozit i na životě pokud to dobře nespracuje,ještě pokud tam,ze strany syna je větší odstup než ona třeba by pokládala za správné.Takže tam bych asi začala,protože to bude možná problém číslo 1.

příklad ze života:mladík sportovec,zdravý s výbornou imunitou,náhle onemocní zápalem plic (nikdy jej neměl),samozřejmě to je přikládáno okolnostem,spotil se nastydl,atd....
Můj pocit-někde je vztahový problém,po cílených otázkách vychází najevo,že mladík má autoritativního otce s kterým doposud bydlí,a již přes rok chodí s dívkou,která má miminko (předchozí přítel jí opustil když byla těhotná)neví jak to má otci říct,je v kleštích -dívka si myslí,že se za ní stydí,on má strach,že když to otci řekne,ten ho vypakuje z domu.
Závěr:dlouhodobý emoční stress způsobil postupné snížení imunity,která v kombinaci s dalšími faktory vyvolala v tomto konkrétním případě zápal plic.
01.01.2011 - 22:30 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » růžička
Hm... to mi něco říká :63: :63:, teda až na ten kašel, naštěstí...
:24:

Aničko tobě moooc děkuju :62: :62: :27:
01.01.2011 - 22:25 | Filtr
(Lev) růžička
Dýchací systém: poruchy imunity, virosy, katary horních cest dýchacích, rýma, záněty vedl. nosních dutin, poruchy čichu, angíny, záněty krční, záněty průdušek, kašel i chronický :17:
01.01.2011 - 19:41 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » nefertari
Děkuju, důkladnou autoanalýzu vlastního života musí udělat Libuška sama, já jen vím, že je obětavá pro druhé a hlavně, že má asi vztah se synem přehnaný, tedy přehnané starosti o něj, které do teĎ na sebe brala...
01.01.2011 - 17:27 | Filtr
(Lev) růžička
Akupunktura ucha

dýchcí cesty..mačkají se ty bodíky jak jsou označeny..zmačkne a drží do zklidnění :17:

http://www.salon-viva.cz/fotky4639/…
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
01.01.2011 - 12:10 | Filtr
(Vodnář) nefertari
Dobrý léčitel je pan Vydra,který má ale základnu v Aši.Přímo z Usti nebo z okolí nevím o nikom.
Nicméně pokud bych uvažovala já co by se alespoň rámcově mělo udělat,tak určitě celková očista organismu,posílení funkce ledvin a jater,velmi lehká a dobře stravitelná strava,probiotika dlouhodoběvyloučení jakéhokoliv zhoršujícího elementu - to znamená používání chemických pracích prášků,prostředků pro péči o tělo,chemických zubních past,aviváží,atd jsou to všechno kumulativní toxiny,které ještě víc zatěžují organismus.
Vzhledem k postižení srdce a plic předpokládám výrazný energetický pokles v srdeční čakře.
A navíc chřipka byla pouze důsledek,pravděpodobně dlouhodobeho stresu,či traumatu,zkrátka byla tam nějaká příčina,která oslabila imunitní systém a dovolila rozvinout onemocnění.Předpokládala bych,že imunitní systém je oslabený dlouhodobě a pak stači i relativně malý nasedající problém,který může vyvolat závažné onemocnění.
Určitě důkladná autoanalýza vlastního života,otázky nenávisti vůči někomu,blokace vlastního názoru,žití jenom pro druhé,závisti,nelásky k sobě,přílišné pýchy,přilišné vazby na někom či na něčem...

:74:
01.01.2011 - 10:40 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » miluška medvídková
Miluško děkuju, něco víc o něm, prosím?

Bohumil Jukl?
Jj, už jsem to našla, přímo od vás z Poličky :15:. Díky :27:
01.01.2011 - 10:09 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
jo holka, to má sem k nám hodně daleko, Jukl ale jezdí i do Prahy. Na netu má stránky.
01.01.2011 - 09:32 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » růžička
Děkuju moc, růžičko, vím, že ty nikdy nezklameš, jen nevím, kdo to Libušce bude provádět.
Právě bych byla ráda na to někoho najít :44:
31.12.2010 - 23:59 | Filtr
(Lev) růžička

Maminka má to samé a ještě křeče v hrudníku a diabet.
Užívá léky na uvolnění stahů mezižeberních od lékaře a acylpyrin.
Na otoky také na odvodnní těla.
http://www.samoleceni.cz/sd/880/

raději se optat lékaře :17:
31.12.2010 - 23:29 | Filtr
(Lev) růžička
Bránice – pohyblivá přepážka mezi dutinou hrudní a dutinou břišní, je to plochý sval
- šlašitý střed
- bederní část bránice
- část žeberní
- část hrudní
Fce: důležitý dýchací sval. Při silnějším vdechu se periferní části bránice oddálí od stěny hrudní (při usilovném dýchání dojde i výraznému snížení šlašitého středu až o několik centimetrů) a do nově vzniklého prostoru se dostanou plíce dutina hrudní se zvětší na úkor dutiny břišní.
31.12.2010 - 23:28 | Filtr
(Lev) růžička
Ahoj, chtělo by to uvolnit opatrně celou páteř.
Nejdříve krční páteř, pak šíji, postupně lopatku, ruku dát na záda a i volnit pod lopatkou , postupně projíždět mezi žeberní nervy i v podpaží tam jsou pilové svaly né jenom lymfa.Roztaženými prstami od páteře k podpaží.Nezapomenout uvolnit pod klíční kosti a hrudní kost .
Hrudní koš uvolńovat tak, že se rozkročí co nejvíce a opře pažemi o pevnou desku(stůl), usnadní tak uvolnění mezižeberních nervů a hlavně dýchání


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »