Krev ve stolici - u koček


19.12.2010 - 19:04
(Blíženci) Brid Hopki
Krev ve stolici - u koček
Potřebuju poradit - máte někdo zkušenosti? Že budu zítra kontaktovat veterináře se rozumí samo sebou. Jen abych věděla, na co se mám připravit. Z odkazů na internetu jsem vyčetla, že pokud jinak žere a tak, může se jednat o nějaké bakterie ve střevě či co... :39:Tak to tu máme opravdu krvavé Vánoce....

Řazení:
20.12.2010 - 15:47 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki » královna zvířat
Ano, hned po práci jedeme k našemu oblíbenému panu veterináři, už to mám domluvené. :3:
Přece mojí největší lásku nenechám umřít. :44:
20.12.2010 - 15:45 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki » Elatka
Já mam taky ragdolla a teď k tomu nalezence. Samozřejmě s tím rizikem jsem do toho šla. No děj se vůle boží. Ale jestli mi umře, tak se na boha fakt naseru. A bude mít u mě utrum. Bude se jmenovat Brid sis neměl rozhněvat. :47: :21:
20.12.2010 - 14:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele královna zvířat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jestli se krev objevyla ojediněle a kočka jinak nejeví znímku nemoci jde o poruchu zažívání a mělo by to do druhého dne odeznít
pokud ne, mazat k veterináři protože příčin může být mnoho
20.12.2010 - 10:47 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Brid Hopki
Jo a s těmi nalezenci pozor. Venkovní kočky mají velice často různé "pouliční" nemoci, kočičí aids, kočičí žloutenku (které nejsou léčitelné) a bývá to dost smutné. Samozřejmě se velice rychle nakazí ostatní kočky a nemoc se může prokázat kolikrát až hrubo po nakažení dalších koček. Strašně jsem si chtěla vzít jednu černou kočku tady z okolí domů, ale mám doma čistokrevnou drahou ragdollu a strašně jsem se bála, tak jsem si ji nevzala. Ale už půl roku na ni myslím. :24:
20.12.2010 - 10:44 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Nejčastější příčinou krve ve stolici jak u koček tak u lidí bývá rakovina tlustého střeva nebo jiné části zažívání, ale tlusté střevo nejčastěji. Píše o tom i jedna doktorka, jejíž jméno jsem zapoměla, ale naštenou mám celou její knihu o kočkách (má tuším přes 20let praxi na zvěro a kočky miluje obvzlášť). Ale samozřejmě to může být cokoli jiného, i banalita. Prasklá žilka ve střevech při náhlejší změně zažívání, změna stravy a podráždění, červíčci atd atd..
20.12.2010 - 09:20 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki » Clanci
Myslíš, že jsou to červoši a podobné potvory? Tak já zajdu do lékárny. Odčervovala jsem, jenže ten velkej mě obalamutil a našla jsem prášek tajně vyplivnutej....tak ho dostal znova. To ho spolknout musel. Jenže za chvíli se "poblil". Takže asi to nemělo ten kýženej efekt. Nikdy nic neměl, ale co jsem přinesla nalezeného zablešence (který byl patřičně ošetřen a v karanténě, než se setkali)....tak nevím....odčervovala jsem toho malýho ještě jednou...velkýmu to holt dneska vnutim...ale radši zavolám stejně veterináři... :32:
19.12.2010 - 19:12 | Filtr
(Panna) Clanci
Odčervuješ pravidelně?? :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »