Uzkost


17.12.2010 - 05:52
(Střelec) amam
Uzkost
Mam ted zvlastni obdobi.Citim jak jsem uplne bez energie.Citim hroznou uzkost. :25:Mam nemocnou mamku,nestastnou kamaradku,velkou zatez v praci a nejak to nezvladam.Mam pocit,ze to odnaseji deti.Je neco cim bych se s toho hrozneho stavu mohla vratit zpet. :25: :9: :9:

Řazení:
08.06.2011 - 10:37 | Filtr
(Lev) Romanca » anndulla
Vše, co zde píšete, že trpíte úzkostí, doporučuji koupit si knihu od Byron Katie pod názvem Měj rád skutečnost.

Tato paní sama dokázala překonat nejhorší deprese a úzkosti ve svém životě jenom tím, že si uvědomila své myšlenky a přesvědčení, která jí tvořili její realitu. Ty její přesvědčení byla jen lží, které věřila a hroutila jí života. Taky jsem měla úzkosti a deprese, ale měla jsem to štěstí poznat lidi, kteří ví jak na to.

Vřele doporučuji si tu kniho přečíst a obrátit svoje přesvědčení a vymazat si je z hlavy. Věříme něčemu, co by mělo nějak být a ono to tak nen,potom si z toho děláme uzkosti a deprese.

Pokud chcete žít a být šťastní, je takhle kniha velmi silným nástrojem. Držte se postupů a uvidíte.

Vemte si nějaké své přesvědčení a položte si otázky:

Je to pravda?

Vím určitě, že to je pravda?

Jak reaguji, když tomu věřím a ono se to neděje?

Kdo bych byla, kdybych tomu nevěřila?

Příklad přesvědčení:
Lidi by mi neměli říkat, co mám dělat.

Buďte svobodí!
Hanka
15.04.2011 - 08:42 | Filtr
(Střelec) Lokii
Všichni tady jste líný prasata, vím to, protože mám stejné problémy, ale narozdíl od Vás si dokážu přiznat, čím to je.Přestaňte se vymlouvat že nemáte čas atp., začněte hýbat svými tlustými zadky a budete na tom mnohem lépe.
15.04.2011 - 07:51 | Filtr
(Rak) anndulla » prdlik
a mužu se zeptat vy jste se z toho uplně výlečila? já se z toho hrabu 7 let a nějak je líp a zas se to pak naopak vrací a je to dost hrozný ráda bych se toho zbavila uplně ale nějak už nevím jak zkoušela jsem kineziologii, léčitelky, bylinky léky ale pořád se to nějak nechce pustit :(
23.01.2011 - 19:31 | Filtr
(Rak) Adélka12
Ahoj amam,četla jsem vaší dizkuzi mám podobné problémy jako ty.Ale jelikoš už rok a půl beru AD a nepomáhá to tak jak bych chtěla tak jsem se zaměřila na kineziologi jestli jsi o tom něco slyšela.Tyhle ty uzkosti fobie a všechny ty psychické stavy můžou být tím že máš psychobloky a ta kineziologie ti je může postupně odblokovat.Nevím jestli jsi to zkoušela.Ale pomáhá to. :1: je to běh na dlouhou trať ale myslím že se toho dá zbavit.A myslím že léky AD tě toho nemůžou nikdy uplně zbavit.
22.01.2011 - 19:48 | Filtr
(Vodnář) mitea » Kruhan
nemám slov,tak aspon takto :17: :68: :74: :15:
22.01.2011 - 19:01 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Kruhan
:15: :15: :15:
22.01.2011 - 15:30 | Filtr
(Lev) růžička » jojojo
Ahoj Táńo :17:
Minerály-Hořčík (Mg)Účinek v organismu - metabolismus vápníku a fosforu, nervosvalový přenos, růst, aktivace enzymů
Nedostatek způsobuje : křeče svalů, třes, deprese, hubnutí
Zdroje v potravě : kakao, pšeničné klíčky, sója, fazole, hrách, boby, ořechy, mandle, rozinky, kokos, otruby, rýže, těstoviny, celozrnné pečivo, jablka, fíky, banány, avokádo, olivy, špenát, ryby, maso, mléko
Uvolňování přes míček

Uvolňování kloubů přes míček se nejčastěji využívá u kolen a loktů. loket: leh na zádech, horní končetinu podložit pod loktem ? nesmí tlačit podložka (stačí složená utěrka), jedna ruka uchopí zápěstí a druhá přidržuje míček v loketní jamce, současně provádíme mírný tah za zápěstí, ohýbáme končetinu v lokti a druhou rukou přes míček fixujeme loket k podložce; tlak do míčku nesmí vyvolávat bolest, stejně jako ohýbání a vytahování; :15: :17:
22.01.2011 - 15:06 | Filtr
(Lev) růžička
„Bylinky většinou nejsou návykové, spíš se stává, že se na ně organismus stává rezistentní, což znamená, že bylinky přestanou zabírat. Důležité je vědět, že všechny bylinky je třeba používat po určitou dobu, buďto střídavě, že jeden den si dáte tu a druhý den onu, nebo jen jednu bylinku, která nám vyhovuje, užívat 14 dní a pak nastoupíme s jinou léčbou a jinou bylinkou. Tužebníky se ve středověku sypaly nevěstám pod nohy, dláždila se jimi cesta, kudy šla nevěsta. Tužebník má zajímavost tu, že je celý jedlý a má velmi příjemnou mandlovou vůni. Z květů tužebníku se vyrábí výborný čaj, který působí proti bolestem a úzkosti. Takže trpíte-li nějakými strachy, úzkostí a bolestmi, tak si uvařte čaj z tužebníku. Zajímavé je, že se může vařit i dětem. Dětem, které mají špatné sny, čaj z tužebníku výborně zabírá na tyto problémy.“ :17:
22.01.2011 - 01:21 | Filtr
(Beran) jaja84 » jojojo
ja to prave zacala resit spatne,zacala jsem pit takze kdyz nekam jdu a vim ze tam bude hodne lidi a budu muset jist atd.tak si dam dve piva a trochu mne to uklidni ale stejne nemuu poradne chytit ten podelanej pribor a porad se osivam a mam zkrizeny nohy uplne zataty trochu to pomaha a nebo kdyz piju tak prestanu dychat a soustredim se na to ze piju a modlim se hlavne at mne nikdo nevidi :4:prej je to socialni fobie,ale je fakt ze kdyz mam hodne prace nebo jsem unavena tak nak ale v mezich tak je to lepci protoze se soustredim na tu unavenost. :27: :17:
22.01.2011 - 01:16 | Filtr
(Beran) jaja84 » onka
bohuzel uz je pozde na meneni prace,delala jsem za barem na vysoke skole a proste jsem to nezvladla dostala jsem vypoved.moje mamka taky rika vzdyt jsi vzdycky byla silna a jsi hezka tak si stoupni rano pred zrdcadlo a rekni jsi jsem v pohode vse bude fajn a pujde to ale je fakt ze jsem to delala par dni a pak jsem na to zapomnela a slo to zase dal...budu se snazit nestrasit sama sebe :) a dekuju :6:
21.01.2011 - 17:14 | Filtr
(Vodnář) mitea » onka
Super si to napísala :15:
Ja len doplním,ze strach nemusí byt len v myslienkach,ale moze vznikat aj v cítení,cize vegetatívne prejavy tela na roznych úrovniach,vztahujúce sa na nervstvo(sympatikum a parasympatikum). :3:
21.01.2011 - 17:05 | Filtr
(Beran) prdlik » onka
presne tak,musim s vami souhlasit.musime v sobe najit tu silujv tehle stavech je to strasne tezky,ale jinak to proste neprejde.pak se najednou vsechno vsecicko zmeni,kdyz nebudem koukat na druhe a zacnem myslet na sebe a bude nam jedno,co si druzi mysli.krasne jste to napsala :3:
21.01.2011 - 17:02 | Filtr
(Beran) prdlik
uplne me udivuje kolik je tu zen ve znameni berana.je to tim,ze se snazime vse moc resit a pak uz to nemuzem unest? sama jsem si uzkost zazivala 6 let a posledni 2 roky byli nejhorsi,to jsem az omdlivala.trasla jsem se panikou.ale vedela jsem cim to je.a kdyz to pominulo,mne je uz fajn.jsem strasne rada,ze uz to mam za sebou.nikdo mi nebyl schopen pomoci.nikdo a nicim.......
21.01.2011 - 15:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jaja84
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... chci ti tady uvést zkušenost ze svého života ... dokud nezměníš pohled na samu sebe (sebeúcta, nalezení odvahy jít do nových věcí s novými lidmi, umět se pochválit a povzbudit) a na život (hrát si - zkoušet nové věci bez "musím", nebrat příliš vážně názory druhých - je to jen jejich pohled, hledat svůj klid a v tomto stavu se rozhodovat o svých věcech atd.), neměla bys hledat novou práci, protože se ti tam povede stejně jako teď. Trpěla jsem podobnými příznaky (úzkost, děs, panika, strach z lidí, navíc jsem zadrhávala, červenala se při každém osobním projevu, neuměla jsem říct NE atd.) a než jsem přišla na to, že mě lidi budou využívat tak dlouho, jak jim sama dovolím, jsem si v každém zaměstnání užila svoje :24:
Měla jsem v sobě utkvělou představu o své ne-hodnotě a lidé mi blízcí i v mém okolí mne rádi v tom utvrzovali, protože věděli, že se neumím jejich škodolibosti bránit.
Hledej příčinu svého chování a důvěřuj své síle, jen na tobě záleží, jak budeš žít. Hodně štěstí ti přeji :17:
21.01.2011 - 15:33 | Filtr
(Beran) jaja84 » jojojo
to klepani je nejhorsi nekdy nejsem schopna se najist ani pred svoji vlastni mamou a rikam ji aby se na mne nedivala a pred pritelem?to stejne nekdy mi jich je lito,ach jo co budeme delat?jaktoze jsme byly normalni a ze dne na den jsme takovy?od te doby ani neziju naplno jen tak prezivam..
21.01.2011 - 15:29 | Filtr
(Beran) jaja84 » KOZLÍK
no s tou praci rozumim a ja ted resim kazdy den jak se tam bojim,hledam si totiz novou a uz ted si predstavuju jak tam pujdu a vsichni na mne budou koukat a uvidej jak se klepu tak si reknou ta je vadna...jsem uplne ko :19:
21.01.2011 - 10:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jaja84
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám úplně to samé akorát jsem ještě neomdlela ,vždycky to ustojím a vydýchám ikdyž už jsem taky kolikrát myslela že je po mně.Nejhorší je že mám strach že až nastoupím někde do práce budu z toho úplně vystresovaná protože si moc těžko zvykám na nové lidi a toho se bojím.Ale člověk prostě asi musí zatnout zuby a jít do toho,kdybych před tím utíkala tak to bude horší a horší. :3: :17: :17:
21.01.2011 - 05:30 | Filtr
(Beran) Háňa*
Zpět se vrátit nemůžeš. Nakonec, i kdybys mohla, co by to znamenalo ? Že k tomuto okamžiku dojdeš zase.
Můžeš jít pouze dopředu - čili, obrnit se, přijmout, překonat, a potom jít dál. Prostě se tou bažinou přebrodit
21.01.2011 - 04:10 | Filtr
(Beran) jaja84
ahoj presne vim o cem mluvis,ja mam uzkosti uz asi 4roky.jsem z toho hodne spatna,kolikrat je to tak strasny ze si nemuzu strcit ani cigo do pusy jak se mi klepou ruce,srdce busi...parkrat uz jsem takhle omdlela s pritelem v nakupaku.ja beru atarax ale ze by mi to nejak pomahalo to se rict neda jsem z toho taky uplne zoufala,kolikrat si preju aby nekdo prisel lusknul a bylo to pryc a ja byla zase ta vesela holka jako driv,drzim palce ale podle meho by to chtelo doktora ja si pomahala sama asi rok pak mne to polozilo na pul roku na nemocenskou. :29:
21.12.2010 - 18:25 | Filtr
(Střelec) amam » helena7
Ja beru ZOLOFT a uz poznam ty svoje stavy a tak kdyz na me dojdou dam si neurol a je me lip
21.12.2010 - 09:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele helena7, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tohle duvěrně znám-šílené uzkosti a člověk se kroutí jak červíček,první jsem užívala přírodní prostředky jako žen šen,třezalku,tedka užívám sedativní antidepresíva ,mám dvoje Anafranil,Protiaden,anafranil jsem dostala na uzkosti,nebo první zkus v lékarně koupit L-tryptofan, ten mi pomáhal rok.
21.12.2010 - 04:49 | Filtr
(Střelec) amam » Kruhan
Dekuji
20.12.2010 - 16:55 | Filtr
(Vodnář) mitea
Vsetky tie energie na Teba silne tlacia a ty si potom velmi zúzená a to doslovne...urob si odstup a nenasávaj cudzie tazkosti ako spongia...moze si to odniest tvoje zdravie a následne aj deti... :3:
20.12.2010 - 16:49 | Filtr
(Střelec) amam » Romanca
Jsem od Mikulova Jizni Morava
20.12.2010 - 14:46 | Filtr
(Lev) Romanca
Ahoj, odkudpka jsi? Můžeme se domluvit a mohla bych Ti pomoci


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »