Zduřelé nosní mandle


16.12.2010 - 11:03
(Kozoroh) mikowjan
Zduřelé nosní mandle
Dobrý denPotřebuji poradit. Téměř po roce od pneumokokové nákazy(http://diskuze.najdise.cz/prispevek…), syn(3 roky) občas pokašlává a trpí stálou rýmou(již 2 měsíce) ucpaný nos. Má nateklé nosní mandle, občas se objeví zelené hleny, dáváme olynth. Myslím, že bychom potřebovali směs bylin, na vyčištění přetížených nosních mandlí, lékaři doporučují vytrhnout, ale domníváme se, že je to špatná volba, v létě bylo vše v pořádku. Bere léky(ribomunil), na posílení imunity a denně inhaluje(budiair)na plíce a průdušky.

Řazení:
21.12.2010 - 13:41 | Filtr
(Blíženci) il*ča » hajounek
To bude asi jak u koho, já nemám ani nosní mandle, ani krční a nic mi nikam nesedá.
:1:
21.12.2010 - 13:12 | Filtr
(Lev) růžička
Reflexní zöny pro masáže krčních mandlí se nacházejí na palci nalevo a napravo od šlachy č.45
Abychom se zbavili bolestí , otoků a hnisání mandlí , doporučují se masáže č.45 každého chodidla 5minut .Pacient se rychle snaží být lépe.
U dětí opatrně mačkat a větší trpělivost

http://nd01.jxs.cz/044/519/…
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
21.12.2010 - 09:37 | Filtr
(Lev) růžička
Akupresura na zánět dutin

Na 15 sekund zmáčkněte body nacházející se na spodní straně obočí, asi dva centimetry od kořene nosu nebo uprostřed na spodní straně lícních kostí. Opakujte 4x.

Akupresura proti kašli

Požádejte partnera, aby vám jemně masíroval akupresurní body, které leží na zádech vpravo od páteře ve výšce třetího hrudního obratle.






21.12.2010 - 09:22 | Filtr
(Lev) růžička
Stav mandlí a stav tlustého střeva musí být vždy respektován a považován za varovný signál. Nehledě k významu mandlí, existují jednoznačné důvody, proč věnovat tlustému střevu tu největší pozornost. Žádný není za vaše tlusté střevo zodpovědný, jen vy sami. Odklizení nepěkných odpadů z tlustého střeva nutně zmenší nebo odstraní „zácpu“ v nosohltanu, vedlejších nosních dutinách a jiných částech těla, ze kterých vzniká problém s mandlemi. :63:
21.12.2010 - 09:21 | Filtr
(Lev) růžička
Následkem odstranění mandlí je omezená aktivita a veselost dětí, podnikavost a činorodost mladistvých a přibývající zahálčivost a nezájem dospělých. Nechuť a nezájem jsou patrné u studentů, v manželství, v rodině a ve společnosti. Mladé ženy bez mandlí netouží po mateřství. Calderolové dokázali, že jsou mandle v lidském životě tak důležité, že jejich odstranění může mít za následek frustraci a může působit zhoubně po celý zbytek života postiženého.
21.12.2010 - 09:20 | Filtr
(Lev) růžička
Někteří lidé se domnívají, že hlavním úkolem mandlí je zachycovat bakterie a bránit jejich vzniknutí do těla. Takové úvahy pocházejí od lidí, kteří buď neví, že tělo přechovává nejrůznější bakterie, nebo jim nejsou známé závažné funkce žláz v těle. Zduřené mandle patří k dětským nemocen z toho prostého důvodu, že děti nedovedou ještě reagovat na potřeby jejich tlustého střeva a ještě nejsou v stavu chápat co je to správná výživa, ačkoliv dospělí často nejsou o mnoho lepší.



Mandle se odstraňují z nevědomosti. Určitě existují uvnitř systému žláz s vnitřní sekrecí vzájemné vztahy mezi mandlemi, rozmnožovacími orgány a vakem slepého střeva. Člověk by neměl do těchto úzkých vztahů lehkomyslně bez hrozícího nebezpečí, zasahovat.
21.12.2010 - 09:17 | Filtr
(Lev) růžička
Boj proti infekci klid a dostatek spánku.
• Voda poskytuje potřebnou hydrataci, aby v boji proti infekci Pomerančová šťáva má vitamin C pro posílení imunitního systému, reakci.Přidejte med a citron na sklenici teplé vody se uklidnit bolest v krku. Nebo, popíjet bylinkový čaj s heřmánkem. To má analgetické vlastnosti, které snižují oteklé mandle.
• Kloktat slanou vodou.. Smíchejte 1 polévkovou lžíci soli na 1 šálek teplé vody a kloktat třikrát denně ke snížení otoku a zmírnění bolesti.
• Použijte krku pastilky. Zinek pastilky působí jako imunostimulant, který pomáhá při hojení. Konzumovat potraviny, které jsou jednoduché na krku, jako jsou polévky, želatina, pudink, jogurt nebo mražené ovoce se objeví.
• vitamín B komplex pomáhá udržovat zdraví ústní dutiny.. Vitamin B-6 redukuje otoky.
• Zapojte chladné mlhy zvlhčovač vzduchu Vlhkost snižuje pravděpodobnost, že sliznice stane suché a podrážděnéParní také stimuluje prokrvení sliznice, což také podporuje hojení.
Pamatujte si, oteklé mandle mohou naznačovat infekci.. Pokud se po vyzkoušení léky na oteklé mandle, nemusíte zlepšení během několika dní, kontaktujte svého lékaře.

SYROVOU NASTROUHANOU BRAMBORU PROTI ZÁNĚTU
VODNÍ FONTÁNA..DO NÍ EUKALYPT ,,NĚKOLIK KAPEK
HODNĚ VĚTRAT , NÉ PŘETOPENÁ MÍSTNOST
http://www.kotevbote.cz/polstarky-s…
NAHŘÁT V MIKROVLNE A DÁT NA HRUDNÍK,NEBO SI NA TO LEHNOUT ..HLAVIČKU NAHŘÁT


21.12.2010 - 08:34 | Filtr
(Střelec) terere » hajounek
...tahle volba je podle mě úplně nejlepší
..když byl náš kluk malej,taky trpěl s ušima a rýmoval :3:,mandli mu vytrhli,ale narostla nová a bylo to znova...tak jsme taky dávali homeopatika,tehdy to tu ještě moc nebylo,ale vozila mi je teta z Vídně...a je pravda,že to pomohlo...od pěti let jsme měli pokoj
na operaci jsem už nechtěla..stačilo to jednou :63:
ty stránky jsou dost dobrý :17:
17.12.2010 - 09:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hajounek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jana-ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...no to je bohužiaľ to riziko :( ...nikto ti nedá záruku.. my sme to riskli..a vyšlo to..malé deti z toho ešte môžu vyrásť..takže asi by bolo predčasné to riešiť..a pri prípadných problémoch to liečiť, alebo predchádzať alternatívnou liečbou..
16.12.2010 - 15:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernerka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Právě jsem se vrátila s malým z operace mandlí.Na jaře mi dr.doporučila mandle malému odstranit,na naléhání rodiny jsem s ním nešla.Jenže,začal strašně chrápat,měl pořád rýmu a hlavně neslyšel,doktorka mi po vyšetřeních řekla,že odstranění mandlí je jediná možnost,jak mu pomoci.Dělali mu to dnes ráno.Ještě mu i píchali ouško.Při propouštění nám řekli,že by se mu to jen zhoršovalo a opravdu už špatně slyšel.Já sama jsem na nosních mandlích byla dvakrát a pamatuji si,že mi to pomohlo.Nevím,jak to teď bude probíhat,ale doufám,že dobře.Jsou mu také tři,jako tomu vašemu.
Do doby,než měl zvětšené mandle nikdy nemarodil.
16.12.2010 - 15:30 | Filtr
(Vodnář) francise
Doporučuji se inspirovat na stránkách www.zdraviasila.cz. Jsou tam popsány různé přírodní způsoby léčení (i různé obklady).
16.12.2010 - 13:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bukman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Uvař mu přesličkový čaj. Může být i puškvorcový kořen nebo sléz.
16.12.2010 - 12:38 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » cifršpionka
Nosní a vím to naprosto přesně, neb jsme se o tom nedávno bavili. Přítel je taky bez nosních mandlí. Často trpí hlenovitou rýmou, která stéka do krku a všechno mu sedá na průdušky.
16.12.2010 - 12:29 | Filtr
(Rak) cifršpionka » hajounek
Jenže to byly asi krční mandle,to se klidně může stát,nebo to pak sedne na srdíčko-jedno se odstraní,do druhého spadne :39:
16.12.2010 - 12:27 | Filtr
(Rak) cifršpionka » alegna
Ten olejíček na prsa je účinná metoda,vím když byly holky malé,a ten Pinosol do nosu je příjemný,zklidňující....
16.12.2010 - 12:18 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » Jana-ka
Kamarádce vytáhli po opakovaných angínách mandle a místo opakovaných angín, trpí opakovanými bronchitidami.
16.12.2010 - 12:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jana-ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...vybratie mandlí u dcéry sa mi tiež zdala zlá voľba...dlho sme tomu odolávali, liečili to rôznmymi iným alterntívami..tak ako píšeš ty...po 2-3 rokoch neustáleho opakovania sa zápalov nosných dutín, sme predsa len pristúpili k tomuto zákroku...prešlo už od vtedy desať rokov ..nikdy nič sa už podobné nezopakovalo :1: nenastali ani žiadne iné neprajné prognozy súvisiace s vybratím mandlí...
16.12.2010 - 12:03 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Physiomer pro děti http://www.lekarna.cz/physiomer-bab…
A zkusila bych navštívit homeopatku.
16.12.2010 - 12:00 | Filtr
(Vodnář) Siraels
S Olynthem pozor, vzniká na to velmi rychle návyk .tzv."tachyfylaxe"...a velmi brzy!!! Projeví se to stále zduřelou sliznicí nosu,takže potom vznikne nebezpečí "chronické rýmy",stálého vkapávání a poškozování nosní sliznice. Vyzkoušej raději Pinosol nebo Rinobiol. Pokud jsou tam i alergie a záněty tak Tafen nebo Nasonex. -tohle se kape i jako prvence polypů.
Pokud mandle trpí opravdu častými záněty a zduřeními je rozumější je odstranit,protože chronizací zánětů začínají ztrácet svoji funkci "iminitního valu" a mohou být spíše ložiskem pro další záněty mnohdy ve vzdálených místech těla.(ledviny,klouby,srdeční chlopně podob jako mandle krční, fokusy v ústech apod..),nemluvě o riziku vzniku "chrápání" a huhňavosti. :8: Ty komplikace např.ve chlopních či ledvinách jsou daleko větším rizikem nežli odstranění mandle... :8:

:3:
16.12.2010 - 11:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alegna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já dávám dceři teplý na prsa přes noc apomáhá to..daleko lépe než všechnny medikamenty...tedy ohřát olej na snsitelnou teplotu...aby nespálil dát na vatu a připlácnout na prsa - ustřihla jsem kus punčocháčů silonek..jo mastí to..takže buď nějaké staré tričko přes to na spaní nebo kus igelitu, ale to šustí


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »