najde se pomoc?


08.12.2010 - 11:59
(Kozoroh) listicka
najde se pomoc?
Muz 10.6.1970, narozen v Praze ve 3,30 rano, trpi necim co lekari nazyvaji panicka uzkost a deprese, on sam si mysli, ze ma Parkinsona, neumi se vyrovnavat s minulosti, vim, ze to dokaze malo lidi, ale v jeho pripade je to skutecne do nebe volajici. Tvrdi, ze uz se mu chce jen umrit, je hrozne nestastny a ja mu neumim pomoci.

Řazení:
04.01.2011 - 02:13 | Filtr
(Ryby) UGLA1966 » listicka
jestly ma PPpanickou uzkost,tak kazdy den neco boly,zavrate,nestabilita atd...mela jsem to taky.Nejdriv jsem si myslela ze jsem asi hypochondr ale dnes vim ze PP opravdu od psichyky.Ja beru cipralex antidepresivum,3 roky a dnes funguji normalne.PP je opravdu,fialovej hnus a kdo to neprozil ,mysli si ze to jde prechodit.Clovek na to neumre ale ty muka.Bezte na stranky PP panicka porucha.Me to prepadlo az po letech kdyz uz jsem nemela zadny problemy.Ze dne na den.Hodne lidi kdo to nezna me melo za hypochondra.Clovek nevypada nemocny ale strasne kazdy den trpi.Jestly chcete o tom si napsat nebo promluvit tady je muj e-mail edita2009@live.dk A nebojte se,spravnou a vcasnou lecbou mu bude zase dobre
14.12.2010 - 11:24 | Filtr
(Kozoroh) listicka » ohenvoblacich
Remeron, Rivotril, Welbutrin, ale v podstate mu lekari sami nediagnostikovali vubec nic, podle nich je uplne zdravy - fyzicky, jenze on sam rika, ze ma vsechny priznaky - viz nahore, jeho psychiatr si s nim nevi rady..nevim
14.12.2010 - 11:22 | Filtr
(Kozoroh) listicka » Jaňajs
jak to myslis, hod mi ho na navstevu?
14.12.2010 - 02:03 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich
Promiň,ale nepochopila jsem,co mu lékaři tedy diagnostikovali? :25:
Někteří Blíženci jsou opravdu jedna velká halda :24: čímž samozřejmě nechci podceňovat ty symptomy,ať objektivní či subjektivní.
Pokud by mu lékaři diagnostikovali Parkinsona,musel by brát ohromné množství léků.Bere? V případě panické úzkosti a deprese( čemuž spíše odpovídají příznaky,které popisuješ) zas psychofarmaka,benzodiazepiny a betablokátory.
Zeptej se ho,co přesně bere za léky a vůbec na průběh léčby :74: Prostě to chce zjistit co nejvíce informací,až poté je možná pomoc "odjinud",poté co klasická medicína nepomáhá..(?)
Jestliže skutečně trpí psych.poruchou,přemýšlela bych možná o dobrém hypnoterapeutovi.Říká se,že hypnóza zabírá tam,kde ostatní metody selhaly.
14.12.2010 - 01:48 | Filtr
(Lev) mentalka » listicka
solidní pacient... :7:
14.12.2010 - 01:34 | Filtr
(Lev) mentalka
tak ma parkinsona nebo panickou úzkost nebo deprese??? no osobne bych si dala pozor na toho typka... mozna si s tebou jen hraje.. jsou to nechutný kecy a sebelítost.. jestli chce umrit a je tak nešťastný a nedokáže se vyrovnat s minulostí tak to mu určitě nepomůžeš... copak je to do nebe volajicí??? kdopak mu ublížil chudáčkovi???
14.12.2010 - 01:18 | Filtr
(Štír) evina38 » houbařící masér
Tak ten zanedbaný úraz krční páteře by na mého muže také seděl!Jako kluk spadl z korby auta na hlavu a zřejmě i podle rentgenových snímků je tam zřejmý nějaký následek neléčeného úrazu!Ale pracoval v zemědělství s všelijakými postřiky ,takže by to mohla být i jiná příčina! :63:
14.12.2010 - 01:09 | Filtr
(Štír) evina38
Můj manžel má také Parkinsonovu chorobu a z vlastní zkušenosti vidím,že mu pomáhá pohyb na čerstvém vzduchu a nějaká činnost,aby se stále v myšlenkách nezabýval svojí nemocí! Pomáhá mu řezání dřeva ruční pilou,různé kutilské práce a k tomu si pouští zamilovanou hudbu a vidím,že mu to pomáhá!Také od doby,kdy máme doma kočky a on si často nějakou pohladí a zasměje se kouskům,které koťata předvádí! V jídle mu pomáhá koření kurkuma,které přidávám i do trojobalu řízků .do polévek i omáček,je součástí kari koření a hořčice.Loni se jeho stav povážlivě zhoršil i co se týče paměti a pohotovosti!Ve spolupráci s neurologem a správnou medikací a s touto činností se jeho stav hodně zlepšil!Tak hlavně,aby nám to ještě nějakou dobu vydrželo!!! :6:
13.12.2010 - 22:54 | Filtr
(Panna) Jaňajs
Hoď mi ho na návštěvu!Vidím to je na depresi a úzkost!To si myslím,ale nevím,že nemá s tím Parkinsonem nic společného!Až se zasměje a bude mu fajn,tak bude po ptákách!Nevím,jen tuším.A doufám! :74: :17:
13.12.2010 - 22:48 | Filtr
(Panna) Kavenka2
Ahoj.
Když ona často na tyhle neduhy "klasická léčba nepomáhá, a i bylinky jsou slabé. Já to znám, před 10 lety jsem chřadla a hubla a byla pořád naprosto vyčerpaná, doktoři nenašli nic, vubec nic ( předtim mi léčili štítnou žlázu, ale pak už ani na ní nic nenašli), rodina brečela, že už tu dlouho nebudu - fakt hrozný. No už se dostávám k věci :27:. pomohla homeopatie - ale ne ta klasická homeopatie, ale EAV metoda - diagnostika na takovym spešl přístroji . A pak samozřejmě léky přesně zaměřené na odbourávání jednotlivejch potíží...Ono se i zjistí z čeho to vzniklo, ( u mě např. to byla štítná žláza po zasažení ionizujícím zářením - prostě dozvuk černobylu ), no a pár dalších věcí, který už se ale daly zvládnout. Kontakt mám na doktora z Kutný Hory, a stoocentně to pomůže. Jen to něco stojí. Ale v Praze je to dražší.
A ještě bych doporučila přeměření geopatogenních zon v bytě - někdy je to jenom z toho. Pa :29:
13.12.2010 - 10:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
se mi zdá, že už tu "podobný" případ byl... asi deja-vu :63:
13.12.2010 - 09:44 | Filtr
(Ryby) Agua
CO se týče úzkosti, tak s antidepresivy lze souhlasit, nicméně doporučoval bych určitě přírodní alternativu v podobě odvaru z damiány (turnera diffusa) popř.silnější variantu, kratom (mithragyna speciosa).. užívání syntetických antidepresiv dlouhodobě poškozuje psychiku..

Ad Parkinson - poměrně osvědčenou metodou je užívání konopí
08.12.2010 - 18:39 | Filtr
(Ryby) houbařící masér
Někde jsem četl, že Parkinsona mohou mít lidi, kteří v mládí zanedbali nějaký úraz dotýkající se 3.krčního obratle. Mám jednoho známého, na něhož to sedí. Existuje také speciální Shi atsu terapie.
08.12.2010 - 16:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bukman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na Parkinsna dle Marie Treben:


Řebříčkový čaj
Vrchovatou čajovou lžičku řebříčku na šálek čaje, který spaříme horkou vodou, necháme půl minuty luhovat, scedíme a denně vypijeme 4-5 šálků tohoto čaje.

Úplná mateřídoušková koupel
Pokud se vedle třesu ukazuje i ztuhlost končetin, doporučuje se tato koupel:
200 g mateřídoušky namáčíme 12 hodin v 5 lt kbelíku studené vody. Poté výluh zahřejeme a přilijeme do vody ke koupeli. Srdce koupajícího musí být nad vodou. Koupel trvá 20 minut. Po koupeli se zabalíme do županu a hodinu se potíme v posteli. Nesmíme provést víc než jednu mateřídouškovou koupel.
08.12.2010 - 13:32 | Filtr
(Kozoroh) listicka » cifršpionka
Nic horsiho nez kazdemu jinemu, jedine opravdu smutne je, ze mu umrela maminka, ale to nas take potka vsechny, jen proste nekteri lide se s minulosti asi skutecne vyrovnavaji velmi spatne, velkou roli jiste hraje taky vychova rodicu.
Nevim presne cim se projevuje Parkinson, nicmene psala jsem, ze takto ho diagnostikovali lekari, on sam rika, ze ma zvýšenou únavnost, pocity zatuhnutí, křeče, pocity tíže končetin, bolesti kloubů a zad, ze je celkově zpomaleny a ma poruchy chůze atd.
Dále hormonální změny, nedostatečnou mimiku, poruchy rovnováhy, zácpu, zvýšený mazotok, poruchy močení a ktomu se pak druzi i deprese a jakasi demence - ubytek intelektu. tvrdi, ze uz se mu to rozviji 10 let, nevim presne jak vsechny vysetreni mu delali a jake byli vysledky.
08.12.2010 - 12:34 | Filtr
(Rak) cifršpionka
Tak začínajícího Parkinsna má můj manžel,ale vůbec netrpí těmito příznaky!Navíc by to tomu tvému známému řekli,oni se s tím netají,dostal by na to spešl léky...a co se mu stalo v minulosti že se s tím neumí srovnat,tedy-pokud to není nic tajného....


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »