Dneska mi "prasklo za krkem"


26.11.2010 - 20:27
(Ryby) Sulla
Dneska mi "prasklo za krkem"
Je to taková ta děsná bolest, kterou si způsobíme pohybem, kterých jsem před tím udělali tisíce. Jedno pohnutí hlavy.A v tu chvíli cosi praskne v krku, pak se udělá zle od žaludku, polije mě studený pot, tma před očima, hučí v uších. Za pár minut bolest ustoupí. Stane se mi to tak jednou dvakrát do roka. Ale mému okolí se to děje taky. Jak se to stane? Co to praskne? Máte to taky?

Řazení:
27.11.2010 - 18:32 | Filtr
(Lev) růžička
Ahoj,způsobuje Ti nevolnost ,krční obratel C6 , který může ovlivnit nemoci žaludku, pálení žáhy, žaludek, dispesie
C1 -bolest hlavy, migréna, vysoký TK, přívod krve do hlavy, mozek,
závratě, nespavost hypofýza, uši
C2 -potíže s očima, sinusy, alergie, oči, sluch, sinusy, spánek,
hluchota, nahluchlost, mdloby jazyk

Doporučuji si nechat pořádně uvolnit krční páteř a hlavně C1,C2 a C6..jde o krční obratle, který jsou zablokované a tudiž Ti to dělá zdravotní problémy.
26.11.2010 - 21:00 | Filtr
(Lev) Marhon
měla sem to. pak sem asi tři týdny neotočila hlavou, musela sem se točit celá. muj dobrý kamarád mi říkal, "to je dobrý, to měla moje babička taky, buď se to zpraví samo nebo umřeš."
no, neumřela sem, jen mě po čase začala bolet hlava od toho krku. je to už deset let a až teď sem našla maséra, co mě tý bolesti zbavil.
26.11.2010 - 20:52 | Filtr
(Ryby) Sulla » jana@
...asi ano, ale je to nepříjemný, bolí z toho celá hlava...a tak mi to vrtalo hlavou....
26.11.2010 - 20:49 | Filtr
(Rak) jana@ » Sulla
no to si vždycky říkám taky..úplně mě to na pár minut zmrazí a vyřadí..ztuhnu,ale za chvíli je to zase dobrý..ale bojím se úplně pohnout krkem..ted jsem měla docela dlouho klid...ale asi to bude ta šlacha,která při prudkým pohybu krkem prostě přeskočí jinam,než má :1:
26.11.2010 - 20:44 | Filtr
(Ryby) Sulla » jana@
To je přesně ono, ale co to je konkrétně? Když jsem měla tu tmu před očima, říkala jsem si, že to co mi prasklo, už se zpátky nevrátí...že by to dorostlo? :23:
26.11.2010 - 20:31 | Filtr
(Rak) jana@
jestli je to to,co myslím,tak mě se to občas taky stane..je to jakoby něco prasklo vzadu za krkem a polije mě velká horkost..něco jako kdyby praskla žíla a krev se mi rozlila po krku :4:..blbý,ale jinak to nedovedu k ničemu přirovnat..myslím,že je to ale jen křupnutí,nebo přeskočení nějaké šlachy..????


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »