CO SE STREVNI CHRIPKOU?


02.11.2010 - 06:44
(Blíženci) kruti brko
CO SE STREVNI CHRIPKOU?
MAMPRIZNAKY STREVNI CHRIPKY...PRUJEM,ZVRACENI,KRECE V BRISE.VZALA JSEM SI 2X CERNE UHLI A NA DEZINFEKCI STREV ENDIARON.K DR.JSEM NESLA...MELA BYCH? JAK DLOUHO BY MEL BYT CLOVEK NA DIETE?...A DO TOHO DNES VECER MOJE 6TI LETA DCERA TAKY..CELOU NOC BLINKALA,MA KRECE.ASI DOJDEM K DR. DO SKOLY JI URCITE NEPUSTIM.MAM JESTE 2,5 LETEHO SYNA,ZATIM SE DRZI,ALE ZABRANIT TOMU ASI NEJDE,CO?JAK SE TO PRENASI? :42:

Řazení:
02.11.2010 - 08:02 | Filtr
(Býk) OLLA
:63:Tak to je velmi nepríjemné...ja som črevnú chrípku mala asi pred 2 týždňami-chytila som ju od syna :43:No,manžel a dve dcéry to nechytili!Tiež sme užívali endiaron,pili čierny čaj a coca colu po lyžičkách(nevolnosť polaví)zajedali sme slanými tyčinkami :2:Proti nevolnosti je dobrá aj ,,smecta,,majú v lekárni-bez predpisu.Nám trvala ,,táto potvora,, :4:3 dni,no na 2 deň už bolo lepšie...najhorší je 1 deň :28: :43:Držte sa a čím skôr vyzdravte-držím palce :15:
02.11.2010 - 07:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo holka měla jsem to nedávno blití a prujem kdy jsem běhala i v noci :62: měj se ráda a odpočin si hlavně klídek ano?
02.11.2010 - 07:24 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Zvracení se u střevní chřipky vyskytuje jen výjimečně, u oslabených jedinců. Možná byste k doktorovi měli zajít, abyste vyloučili závažnější bakteriální onemocnění.

Jinak dieta by se měla dodržovat ještě několik dní po odeznění příznaků, v opačném případě se potíže mohou lehce vrátit...

Tu máš takový návrh:
* 1. den se nedoporučuje jíst. Je důležité hodně pít (po malých dávkách) nejlépe zchlazený černý nebo bylinný čaj, příp. odpovídající minerálky či balená neperlivá voda.
* 2. a 3. den se mohou do jídelníčku zařadit suchary, suché pečivo, nemastná rýže nebo dušená mrkev. I jídlo by se zpočátku mělo jíst po menších porcích.
* 4. a 5. den lze přidat brambory, některé ovoce, např. jablka, banány. Zpočátku je dobré jídlo nastrouhat nebo upravit do podoby, která se dobře tráví.

Nějakou dobu je dobré se vyhnout mléčným výrobkům (když tak v zakysané formě), sladkostem (zvláště čokoládě) a hlavně tučným jídlům.
02.11.2010 - 07:23 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Je to kapénková infekce,takže vzduchem.Syn to dostat nemusí,záleží na jeho imunitě.Moje děti prakticky do tří let nebyly nemocné,přičítala jsem to dlouhému kojení.Teda občas nachlazené byly,ale chřipky a angíny se jim vyhly.
Hlavně hodně pijte,zavodňujte organismus.Dítěti kldně čaj po lžičkách,ať ho v sobě udrží.A dieta?Ono stejně není moc chuti na jídlo. :3:Tak tři čtyři dny určitě. :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »