dítě samej pupínek:-(


21.09.2010 - 16:20
(Blíženci) Nuna
dítě samej pupínek:-(
Malému Ňuňátku se udělaly po těle nějaké podivné pupínky. Část z nich vypadá jako neštovice // měl je někdy v deseti letech,nevím jaká je pravděpodobnost že je může dostat znova // část vypadá jako lupénka a zbytek jako kdyby ho poštípali komáři. :43: Doktorka neví,co by to mohlo být,objednání na kožní chvilku trvá. Mažeme to pudrem,je to houby platno,nevím,co s tím. Osobně si myslím,že to má psychický původ // nástup do školy,změny v rodinném prostředí // leč to situaci nevyřeší. Nevíte někdo o nějakém přírodním přípravku - bylinku nějakou třeba - vhodném na kožní nemoce? I na takové,o kterých vlastně vůbec nevíme,co jsou zač? :43: Díky :74:

Řazení:
23.09.2010 - 15:19 | Filtr
(Vodnář) brabencova » mitea
opravdu nevim co to mate ale pokud jsou to neštovice a ty mužou byt i vickrat za život nejen jednou znam kamošku co jeji syn je měl a za 2 měsice semu vratily spolužačka od dcery měla zase neštovice když byla malinka pak znovu je chytla ve školce a mi měli neštovice letos a doktor řekl že žadny pudr ale običejna fialka natirat si ty pupinky a nechodit na sluničko asi měsic tim myslel asi vletě se neopalovat skus tu fialku a uvidiš natřeš jeden pupinek podruhem a uvidiš jestli zaschnou nam trvalo tyden než zmizeli dej pak vědět co to mate nebo jestli jsi to skusila dik krasny den :27:
21.09.2010 - 17:43 | Filtr
(Vodnář) mitea
Tak,ako vravís,zo psychiky,mám vlastné skúsenosti so synom...lekárka by nestovice spoznala...

Vitamín A,E a vela jablk(pektín),ja som vzdy nastrúhala 2 jablká a dala trochu cukru,skorice a oriesky...natriet olejom s trezalky,ale v lekárni majú speciálne prírodné masticky na tieto detské pupáky,chod tam s ním,magistra ti poradí... :4:
21.09.2010 - 17:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to stres ...z rodiny ,z chovani vuci nemu ,z nedostatku pozornosti ....musi chtit sam ,pac mu v tom nepomuze ani doktor ,,nacas to zmirni prasky ...ale ten nedostatek pozornosti a stres uvnitr ,to se neda jen tak vylecit .....skoda jenom toho ,ze je z toho spousty nemoci ,co si lidi nedokazou vubec pripustit :44:
21.09.2010 - 17:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
my měli též náběh na atopický ekzém a všechny přírodní hovadinky jako krémy, bylinky, olejíčky.. situaci vždy jen zhoršily, pomohla nám úplně obyčejná modrá indulona :74:
21.09.2010 - 17:05 | Filtr
(Beran) lenyška » lenyška
jsou i přírodní olivová mýdla na lupénku a ekzémy a v bachovkách je i krém.
21.09.2010 - 16:35 | Filtr
(Beran) lenyška
čauky,já bych to viděla na atopický ekzém a znova bych ti doporučila bachovky.Byla u mě paní,které jej měla,prošla vyšetření na alergii-nic nezjistili a paní doktorka kožní jí řekla,ať si koupí něco v lékárně-vyzkouší co jí zabere.Já jí namíchala po rozhovoru,co potřebovala a do 3 týdnů se jí to ztratilo :30:
21.09.2010 - 16:27 | Filtr
(Beran) Háňa*
Zkus mu některý ten důvod říct, že jsi ho někde vyčetla, a říct mu, že tam psali, že to trvá přesně pět dní a potom to samo zmizí.

Nemusí to fungovat, ale nic to nestojí :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »